Η Vespa μπαίνει στη πρίζα!

vespa-elettrica-electric-scooter-frontpage

 

Στην πρίζα…

 

Το μοναδικό 2τροχο που έδωσε το όνομά του σε μια ολόκληρη κατηγορία , η Vespa, αποκτά ακόμη φιλοαστικό χαρακτήρα, εναρμονίζεται με τις νόρμες των καυσαερίων και τους κανόνες κυκλοφορίας στα κέντρα των μεγαλουπόλεων και…γίνεται elettrica!!!

 

Διαθέσιμη προς το τέλος του ’17 , αλλά σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι φωτό δείχνουν κάτι παραπάνω από ένα στατικό εκθεσιακό πρωτότυπο.

 

Vespa Elettrica

Vespa Elettrica

 

Το στυλ που την καθιερωσει στις καρδιές εκατομμυρίων αναβατών δείχνει πάντα φρέσκο και οι διακριτικές πινελιές e-διαφοροποίησης είναι διακριτικές…

 

σσ. αν μπορούν να προσομοιάσουν και ήχο δίχρονης ξέρω πολλούς 40+ υποψήφιους αναβάτες της…

 

 

Παράλληλα στην EICMA η Piaggio με τον “αέρα” της #1 Ιταλικής ΚΑΙ ευρωπαϊκής εταιρείας 2κύκλων με 411,700 πωλήσεις στο 9μηνο παρουσίασε και τις:
Moto Guzzi V7 III, την 3η γενιά του V2 bestseller

Moto Guzzi V9 MY 2017, με πιο …τουριστικό χαρακτήρα όπως λένε

την νέα Aprilia Shiver 900 & το Dorsoduro 900

 

καθώς και μία ειδική κατακόκκινη έκδοση Vespa 946 (RED)

 

Vespa 946 (RED)

 

Για τους σκοπούς και σε συνεργασία με την οργάνωση* (RED) με μέρος των εισπράξεων από τις πωλήσεις να πηγαίνουν σε χρηματοδότηση δράσεων για την καταπολέμηση του AIDS, της φυματίωσης και της ελονοσίας.

 

Για κάθε Vespa 946 (RED) που θα πωλείται, το ποσό των 150 δολαρίων θα πηγαίνει στην οργάνωση

 

 

Κωνσταντίνος Γεροντής

πηγή: Piaggio Group

 

 

*η οργάνωση (RED) ιδρύθηκε το 2006 από τον Bono των U2  και τον ακτιβιστή  Bobby Shriver έχει συγκεντρώσει 360 εκ. δδολάριαγια δράσεις στην Γκάνα, την Κένυα, την Ρουάντα την Τανζανία και άλλες αφρικανικές χώρες που μαστίζονται από ασθένειεςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved