Νέα promo video για την Alfa Romeo Stelvio

Δύο νέα βίντεο για την Alfa Romeo Stelvio ανέβηκαν στο Youtube, στον επίσημο λογαριασμό της φίρμας.

Και τα δύο γυρίστηκαν στο φημισμένο Passo dello Stelvio, το διάσημο πέρασμα των Άλπεων από το οποίο πήρε το όνομα του το νέο SUV της Ιταλικής Φίρμας.

Η Alfa Romeo δίνει ιδιαίτερο βάρος στην προώθηση της Stelvio πριν την διάθεση της στις σημαντικότερες αγορές του κόσμου.

Επίσημη ημερομηνία έναρξης διάθεση της Stelvio στην Ευρώπη ορίστηκε ως η 7η Μαρτίου, 2 ημέρες πριν την έναρξη του Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης όπου και θα παρουσιαστεί στο κοινό ολόκληρη η γκάμα.

Σας θυμίζουμε ότι η έκδοση First Edition, με τον υπερπλήρη εξοπλισμό και τον δίλιτρο κινητήρα απόδοσης 280 ίππων θα διατεθεί στην τιμή των 57.300€ στην Ιταλία, ενώ στην Ελλάδα του μνημονίου το ίδιο αυτοκίνητο κοστίζει κάτι παραπάνω από 70 χιλιάδες ευρώ.

Νίκος Κουμπής

Δείτε τα δύο video:

 

 Νίκος Κουμπής

Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved