Νέο μικρό SUV απο τη Fiat?

Ο ισπανικός ιστότοπος motor.es, που στο παρελθόν μας χάρισε τις πρώτες φωτογραφίες της Ferrari 488 VS, ανήρτησε μια είδηση σύμφωνα με την οποία η Fiat εξελίσσει ένα SUV κατηγορίας B.

Το νέο αυτό αυτοκίνητο, σύμφωνα με τους ισπανούς, θα βασίζεται στο νέο Punto που αναμένεται να παρουσιαστεί αργότερα μέσα στο 2018. Θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις ‘City Look‘ και ‘Offroad Look‘ και το μήκος του θα κυμαίνεται μεταξύ 400 και 410 εκ., κατατάσσοντας το ακριβώς ανάμεσα στο Panda 4×4 (371 εκ) και 500X (427 εκ).

Θα κινείται με ατμοσφαιρικούς και υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, που θα βασίζονται σε αυτούς της νέας γενιάς FireFly που είδαμε στο Fiat Argo ενώ θα διατίθεται και με το σύστημα τετρακίνησης ‘Torque on demand‘, με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενα διαφορικά τύπου EDL, του Panda 4×4.

Το νέο B-SUV θα έρθει για να ανταγωνιστεί τα Kia Stonic, Renault Captur και Seat Arona ενώ η δυνατότητα επιλογής τετρακίνητης εκδοχής το καθιστά άμεσο ανταγωνιστή και του Dacia Duster.

Αρχικά θα το δούμε στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης του 2019 αλλά η κανονική του διάθεση στην αγορά θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Νίκος Κουμπής

Πηγή: Motor.es

 


Tagged: , , , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Νέο μικρό SUV απο τη Fiat?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb