Ο Marchionne θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά με την Alfa Romeo

H Alfa Romeo θα ξεκινήσει να πουλά ξανά μοντέλα της το 2013 στην Αμερική και ο Sergio Marchionne αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά σε σχέση με την Ευρωπαϊκή, διορίζοντας μάλιστα και νέο αφεντικό αποκλειστικά για την Βόρειο Αμερική. Σε πρόσφατη συνέντευξη του στο Autonews, ο CEO της Fiat και της Chrysler,  δήλωσε ότι είναι ευκολότερο να δημιουργήσουν μια θετική εικόνα στην Αμερική για την Alfa Romeo, παρά να ασχοληθούν περισσότερο με την εικόνα της Alfa στην Ευρώπη, που την χαρακτήρισε διαβρωμένη. Συγκεκριμένα δήλωσε:

Αρχικά θα ασχοληθούμε την προώθηση της μάρκας στην Αμερική και μετά θα ασχοληθούμε με την Ευρώπη. Έχουμε ήδη κάνει δημοσκοπήσεις στην αγορά της Αμερικής που μας δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη επιθυμία για τα αυτοκίνητα της Alfa Romeo. Παρότι την μεγάλη απουσία μας από την Αμερικάνικη αγορά (έφυγε το 1995) η Alfa Romeo, είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες αυτοκινήτου στον κόσμο και νομίζω ότι θα αρπάξουμε την ευκαιρία αυτή τη φορά.

Το αμερικάνικο αφεντικό θα καλυφθεί από κάποιο από τα στελέχη είτε της Fiat είτε της Chrysler. Στόχος του Marchionne  είναι η Alfa Romeo να πουλά 400.000 μονάδες έως το 2014.

[Πηγή: Autonews | Photo Copyright:  REUTERS/Todd Korol]

Διάβασε το πλήρες άρθρο εδώ: Ο Marchionne θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά με την Alfa Romeo – AutoBlog.grΣτα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


'Ο Marchionne θέλει να δώσει προτεραιότητα στην Αμερικάνικη αγορά με την Alfa Romeo' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved