Περισσότερα gadget για Giulia και Stelvio

Από την στιγμή της παρουσίασης της Giulia υπήρξε κριτική για το γεγονός ότι η συνδεσιμότητα του infotainment είναι ανεπαρκής για τα σύγχρονα δεδομένα και για την έλλειψη full led προβολέων (βασικά δεν είχαν τι να πουν και έκαναν την τρίχα τριχιά, αλλά τέλος πάντων….).

Αυτό πρόκειται να διορθωθεί σύντομα καθώς από τον Ιούνιο η FCA, σε συνεργασία με την Apple και την Google, θα διαθέσει το CarPlay και το Android Auto. Μάλιστα θα μπορεί να γίνει update σε όλες τις Giulia και Stelvio που φέρουν το Navi με την οθόνη 8.8′.

Οι ενημερώσεις για το σύστημα θα μπορούν να γίνουν και εξ’αποστάσεως, όπως στα αυτοκίνητα της Tesla, ενώ κάτι τέτοιο θα μπορεί να γίνει και για κάποιες εκδόσεις του λογισμικού λειτουργίας και άλλων συστημάτων του αυτοκινήτου.

Επίσης εντός λίγων μηνών θα ανοίξει και ο κωδικός παραγγελίας για τα φώτα full led για την Giulia και την Stelvio, οπότε θα κλείσει και η μια και μοναδική πηγή γκρίνιας.

Νίκος ΚουμπήςΝίκος Κουμπής

Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved