Τέλος στο χειροκίνητο κιβώτιο στην Giulia Quadrifoglio?

Το Ολλανδικό Autoblog.nl αναφέρει πως η FCA απέστειλε ένα e-mail σε όλους τους αντιπροσώπους της με το οποίο ενημερώνονται ότι θα μπορούν να τοποθετούν παραγγελίες για χειροκίνητη Giulia Qudrifoglio μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2018.

Ο λόγος για αυτή την επιλογή είναι η πολύ περιορισμένη ζήτηση για οχήματα με παραδοσιακό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι ταξινομήσεις είναι χειροκίνητων Giulia QV είναι ελάχιστες, με μια εξ αυτών να έχει βρει τον δρόμο της για την Ελλάδα, και αυτή τη στιγμή διατίθενται σε όλη την Ευρώπη μόλις 15 ετοιμοπαράδοτες χειροκίνητες Quadrifoglio και προς κατασκευή είναι άλλες 20.

Αν ισχύσει αυτή τη εξέλιξη η κατηγορία των super sedans χάνει το μοναδικό μέλος της με τρία πεντάλ και είναι δεδομένο πως στο άμεσο μέλλον αυτές οι ελάχιστες, κάτω από 100Giulia Quadrifoglio Manuale θα πολλαπλασιάσουν την αξία τους.

Νίκος Κουμπής

Πηγή: https://www.autoblog.nl/nieuws/mamma-mia-giulia-quadrifoglio-verliest-zijn-handbak-104111Νίκος Κουμπής

Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved