Τι είπε ο Marchionne για την Alfa Romeo στην Έκθεση της Γενεύης

O Sergio Marchionne προχώρησε σε σημαντικές δηλώσεις για το μέλλον της Alfa Romeo στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Τα υπάρχοντα μοντέλα:
Πρώτα απ’όλα αναφέρθηκε στην πολύ θερμή υποδοχή του κοινού για την Giulia και Stelvio, χωρίς να παραλείψει να αναφέρει ότι οι πραγματικοί αριθμοί και η επιτυχία του εγχειρήματος θα πρέπει να υπολογιστεί μετά τα τέλη του 2018, όταν και και τα δύο αυτοκίνητα θα έχουν την πλήρη γκάμα ενώ θα έχουν υλοποιηθεί και τα συμβόλαια με τις εταιρείες Leasing και τους μεγάλους στόλους. Όπως και να έχει τόνισε ότι τότε δεν θα βρίσκεται πλέον ο ίδιος στην διοίκηση της FCA καθώς θα έχει ήδη αποχωρήσει.

Το επόμενο μοντέλο:
Σίγουρα θα είναι ένα crossover αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει αν θα είναι μικρότερο η μεγαλύτερο από την Stelvio αυτό που θα παρουσιαστεί πρώτο. Εξελίσσονται και τα δύο ταυτόχρονα αλλά εντός των επόμενων μηνών θα αποφασιστεί ποιο από τα δύο θα κάνει την εμφάνιση του, η κατηγορία των crossovers είναι αυτή με την μεγαλύτερη ανάπτυξη και η Alfa Romeo θα δώσει το απαραίτητο βάρος ώστε η Stelvio να μην είναι ένα πυροτέχνημα αλλά να είναι η αρχή μιας νέας σταδιοδρομίας για την φίρμα.

Η νέα Giulietta:
Σε αντίθεση με δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες μέρες, ο Marchionne δήλωσε πως δεν εξελίσσουν ένα πάτωμα για το segment C μόνο για το Crossover και άρα η επόμενη γενιά της Giulietta θα είναι ένα compact αυτοκίνητο που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών της Giulia και άφησε να εννοηθεί ότι θα παράγεται στο Pomigliano d’ Arco στη θέση του Panda που θα σταματήσει να κατασκευάζεται εκεί το 2019. Άλλωστε είχαμε αναφερθεί πρόσφατα σε δηλώσεις του Roberto Fedeli για τα μελλοντικά μοντέλα της Alfa Romeo και για την προοπτική της νέας Giulietta.

Για την Lancia:
O Marchionne δήλωσε πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για το λανσάρισμα της φίρμας καθώς το βάρος της FCA πέφτει σχεδόν όλο στην ανάκαμψη της Alfa Romeo.
Νομίζω πως η ελπίδα κρύβεται στο ‘προς το παρόν‘ και στο ότι δεν την έχουν κλείσει ακόμα.

Νίκος ΚουμπηςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τι είπε ο Marchionne για την Alfa Romeo στην Έκθεση της Γενεύης' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved