Το νέο μεγαλύτερο scooter παραγωγής με υπογραφή της Aprilia.

To scooter της Aprilia θα ονομάζεται SRV 850 και στην ουσία θα πρόκειται για ένα GP 800 ντυμένο με τα χρώματα της Aprilia και έντονα επηρεασμένο αισθητικά από το RSV4! Όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία, το SRV 850 διαθέτει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία δανεισμένα από το RSV.Η μάσκα και οι αιχμηροί προβολείς παραπέμπουν άμεσα στο μεγάλο supersport, όπως και οι καθρέφτες που μοιάζουν σα να… ξηλώθηκαν από αυτό και να τοποθετήθηκαν στο scooter! Το ίδιο συμβαίνει και με την ουρά, η οποία είναι πολύ πιο αιχμηρή, σε σχέση με το δίδυμο GP 800.Προς το παρόν, δεν έχουν ανακοινωθεί κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να γνωρίζουμε αν και σε ποια έκταση η Aprilia «έβαλε χέρι» και στα μηχανολογικά μέρη του scooter. Αναμένεται, πάντως, να μην υπάρχουν κάποιες διαφορές ανάμεσα στα δύο scooter, πέρα από τις αισθητικές.Άλλωστε, ο κινητήρας των 839 κ.εκ., τον οποίο μοιράζονται τα δύο scooter (αλλά και το Aprilia Mana) χαρίζει επιδόσεις που δεν έχουμε ξαναδεί στην κατηγορία και ο εξοπλισμός του GP 800 έχει ως αποτέλεσμα ένα scooter ασφαλές και σταθερό που δεν απογοητεύει.

 

Όλα τα παραπάνω έγιναν αντιληπτά από τους δημοσιογράφους του εξωτερικού, όταν η φωτογραφία του Aprilia SRV 850 έκανε την εμφάνισή της στο δημοσιογραφικό site του Piaggio Group. Η συγκεκριμένη φωτογραφία εξαφανίστηκε μετά από λίγο, αλλά τη δουλειά της φαίνεται πως την έκανε και ήδη αναμένουμε να δούμε το Aprilia SRV 850 στην EICMA του Μιλάνου.

 

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Aprilia (ή εταιρεία του Piaggio Group γενικότερα) δανείζεται κάποιο από τα μοντέλα της Gilera και το ντύνει με τα δικά της χρώματα. Το ίδιο συνέβη πριν μερικούς μήνες με το Aprilia SR Max 300, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα Gilera Nexus 300, ενώ νωρίτερα, η Piaggio είχε μετονομάσει το Gilera Fuoco 500 σε Piaggio MP3 500 για την αγορά των ΗΠΑ, μιας και η Gilera είναι σχετικά άγνωστη στην εκεί αγορά.

 

Φαίνεται, λοιπόν, πως η «μαμά» Piaggio ακολουθεί νέα τακτική μάρκετινγκ, η οποία αναγνωρίζει ότι η Gilera δεν είναι τόσο γνωστή ως όνομα στην παγκόσμια αγορά και θέλει τα μοντέλα της να αποκτούν λογότυπα περισσότερο γνωστά, όπως αυτά της Aprilia και της Piaggio.

 

Πηγή: http://www.newsbeast.gr/car/arthro/246804/to-neo-megalutero-scooter-paragogis-apo-tin-aprilia/
 


Tagged:


Βαπτισμένος abarthακιάς και φαν της πίστας και του στριψίματος.


'Το νέο μεγαλύτερο scooter παραγωγής με υπογραφή της Aprilia.' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved