Έκθεση Ιταλικών αυτοκινήτων στην Ιταλική Σχολή Αθηνών (7-8/12/2013)

 

Ελάτε το Σαββατοκύριακο 7-8/12/2013 στην Ιταλική Σχολή Αθηνών στην δεύτερη Έκθεση Ιταλικών Αυτοκινήτων του TheItalianJob.gr να θαυμάσετε κλασικά και μοντέρνα Ιταλικά αυτοκίνητα και να μας βοηθήσετε να ενισχύσουμε το Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνει το CO.AS.IT.

 

 

Μια από τις εκδηλώσεις του ItalianJob, είναι και η παρουσία μας στον Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar που διοργανώνει το CO.AS.IT.

Το Bazaar έχει αποκλειστικό σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την βοήθεια αναξιοπαθούντων οικογενειών στην Ελλάδα μέσω της παροχής βοηθήματος για πληρωμή ενοικίων, εξόδων διατροφή η διδάκτρων των παιδιών σε Ιταλικά Πανεπιστήμια. Εντός της Σχολής και σε όλες τις αίθουσες του Ισογείου στήνονται κανονικά μαγαζιά όπου πωλούνται Ιταλικά προϊόντα, από τυπικά εδέσματα μέχρι ρούχα και γυαλιά ηλίου, σε χαμηλές τιμές ενώ υπάρχει και bar για καφέ και σάντουιτς.

Φέτος, στις 7-8/13, θα είναι η δεύτερη φορά που θα διοργανωθεί Έκθεση Αυτοκινήτων στον προαύλιο χώρο της Ιταλικής Σχολής Αθηνών, με κλασικές Alfa Romeo, Lancia και Abarth ώστε να τα θαυμάσουν οι μαθητές της Σχολής και όλοι οι επισκέπτες του Bazaar καθ’όλο το διήμερο.

Το ωράριο λειτουργίας του Bazaar είναι απο τις 10.30 το πρωί μέχρι τις 18.00 και τις δύο μέρες, το Σάββατο το πρωί τους χώρους του Bazaar αλλά και της Έκθεσης θα επισκεφτούν και ο Ιταλός Πρέσβης και ο Ιταλός Πρόξενος.


Στα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved