Έλα πάρε πάρε πάρε… εδώ οι καλές Maserati!

Το αφεντικό τρελάθηκε στη Σιγκαπούρη και ξεπουλάει τις Maserati που έχει με εκπτώσεις που σε καμία περίπτωση δεν είναι μικρότερες από 35.000€!

Η αντιπροσωπεία της Maserati στη Σιγκαπούρη αλλάζει χέρια από τον επόμενο μήνα και περνάει από την Hong Seh Motors στην Ital Auto που αντιπροσωπεύει και την Ferrari και ο -σύντομα- πρώην αντιπρόσωπος θέλει να πουλήσει όλο το stock του άμεσα, και γι’αυτό προσφέρει τα αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας πολυτελείας σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Ο λόγος για την αλλαγή καθεστώτος για την Maserati Σιγκαπούρης είναι ότι  Hong Seh Motors δεν δέχθηκε τους όρους συνεργασίας με την FCA, κυρίως όσων αφορά τις κτιριακές εγκαταστάσεις αφού επέμενε να μεταφέρει το show room σε περιοχή εκτός κέντρου με μικρότερο ενοίκιο. Η Hong Seh Motors υποστήριξε ότι με την οικονομική κρίση και τους νέους δυσβάσταχτους φόρους στα αυτοκίνητα πολυτελείας που επέβαλε η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης οι πωλήσεις έπεσαν τόσο πολύ που δεν μπορούσε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις της. Την ευκαιρία εκμεταλλεύτηκε η Ital Auto που υποστηρίζει ότι θα μπορέσει να προμοτάρει καλύτερα την Maserati, έχοντας την επιτυχημένη εμπειρία της Ferrari, και άφησε τον προηγούμενο αντιπρόσωπο με τα …αυτοκίνητα στο χέρι.

Τελικά, και αφού δεν τα βρήκαν μεταξύ του η Hong Seh και η Ital Auto η πρώτη έβγαλε τα αυτοκίνητα που είχε για πούλημα με εξαιρετικές εκπτώσεις ώστε να μαζέψει γρήγορα μετρητά.

Η Ital Auto πάντως δεν ανησυχεί ιδιαίτερα για αυτό το γεγονός καθώς οι πελάτες αναγνωρίζουν πως πρόκειται για ένα περιστατικό που έχει να κάνει με τον αντιπρόσωπο και όχι με την φίρμα, ενώ τα αυτοκίνητα αυτά θα μπορούν να κάνουν service μόνο στην νέα αντιπροσωπεία προκειμένου να έχουν εργοστασιακή εγγύηση.

Επίσης τα περισσότερα αυτοκίνητα αποκτήθηκαν από εμπόρους για να μεταπωληθούν ακριβότερα αργότερα.

Οι εκπτώσεις ξεκινούν από 35.000€ και μέχρι τώρα το ρεκόρ το έπιασε μια Quattroporte GTS που πουλήθηκε με έκπτωση 70.000€ επί της αρχικής τιμής ενώ στις αποθήκες υπάρχουν ακόμα 3 Quattroporte GTS, 5 Quattroporte S και μερικές βενζινοκίνητες Ghibli, όποτε σπεύσατε να προλάβετε!

Νίκος Κουμπής



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Έλα πάρε πάρε πάρε… εδώ οι καλές Maserati!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved