Νέα promo video στις ΗΠΑ για την Stelvio

Είναι γνωστό, και το έχουμε σημειώσει πολλές φορές στο italianjob.gr, ότι η Alfa Romeo ποντάρει πάρα πολλά στην Stelvio αλλά και γενικότερα στα Crossovers και SUV, που είναι τα πλέον αγαπητά αυτοκίνητα της αγοράς.

Οι νεώτερες γενιές οδηγών πλέον αναζητούν ένα όχημα που να έχει χώρους, επιβλητική εμφάνιση και …ύψος, περισσότερο απ’ότι μέχρι πριν λίγα χρόνια έψαχναν για σπορ κάθισμα, χαμηλό προφίλ και αιχμηρά ρύγχη.

Επίσης η αγορά των ΗΠΑ αποτελεί σταθμό στην πορεία ανάκαμψης της φίρμας και δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην σωστή τοποθέτηση των προϊόντων της Alfa στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Το δίκτυο χτίζεται με ποιοτικά κριτήρια και όχι απλώς με τη λογική περισσότερα=καλύτερα, και γι’αυτό η ανάπτυξη του είναι αργότερη των προσδοκιών ενώ παράλληλα έχει αποφασιστεί να μην υπάρξει υπερπροσφορά αυτοκινήτων σε stock για να μην μπουν οι dealers σε λογικές εκπτώσεων που θα εκφυλίσουν την μάρκα.

Με βάση αυτά τα σκεπτικά η ιταλική φίρμα δημοσίευσε τρία νέα promo videos για την Alfa Romeo Stelvio που θα παίζουν στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα των ΗΠΑ και θα ζεστάνουν ο κοινό μέχρι την έλευση της Quadrifoglio, οι δοκιμές της οποίας αναμένεται να έχουν τα ίδια διθυραμβικά σχόλια με την αδελφή Ιουλία.

Το ‘μοτίβο’ των videos δεν ξεφεύγει από τα κλασικά ‘παράδοση’, ‘επιδόσεις’ και ‘στυλ’ μιας και γνωρίζουν ότι η επιλογή μιας Alfa Romeo είναι, ακόμα, μια καθαρά συναισθηματική απόφαση καθώς η στείρα αναφορά σε τεχνικές λεπτομέρειες θα μείωνε το τελικό προϊόν.

Δείτε τα videos:



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Νέα promo video στις ΗΠΑ για την Stelvio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved