2012 Alfa Romeo Giulietta για τη Maserati

Το 2008, η Ferrari σε συνεργασία με τη Fiat προσέφερε το Fiat 500 ως αυτοκίνητο αντικατάστασης για τους πελάτες της. Δύο άλλες μάρκες της Fiat έχουν συνεργαστεί ως και προσφέρουν παρόμοια υπηρεσία – Maserati και Alfa Romeo.

Το 2010 η Alfa Romeo έντυσε την MiTo στα χρώματα της Maserati για να παρέχει την ίδια υπηρεσία στους πελάτες της Maserati. Για το 2012 η Maserati επέλεξε την Alfa Romeo Giulietta ως όχημα αντικατάστασης για τους πελάτες της στην Ευρώπη.

H Giulietta για τη Maserati, φέρει ιδιαίτερες πινελιές στο εξωτερικό συμπεριλαμβανομένων των 18″ ζαντών αλουμινίου με μεγάλες κόκκινες δαγκάνες φρένων. Στο εσωτερικό, η Giulietta για τη Maserati φορά το χαρακτηριστικό σαλόνι από δέρμα Venere σε καφέ χρώμα, διαθέτει βουρτσισμένα ένθετα αλουμινίου και πλακέτα που αναγράφει “Alfa Romeo για τη Maserati”.

Η Giulietta για τη Maserati βασίζεται στην κορυφαία σειρά Quadrifoglio Verde, η οποία τροφοδοτείται από τον γνωστό τετρακύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1750cc των 235-hp.

 

 

 

http://www.topspeed.com/cars/alfa-romeo/2012-alfa-romeo-giulietta-for-maserati-edition-ar121049.html


Tagged: ,


Στα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


'2012 Alfa Romeo Giulietta για τη Maserati' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb