Τρελάθηκαν οι Άγγλοι: ετοιμάζουν Giulietta V8!

Όσοι έχουν παίξει στο παρελθόν Forza Motorsport στο XBox θα θυμούνται τις εξωπραγματικές μόντες που μπορούσε να κάνει κανείς στα αυτοκίνητα του στόλου του. Η πιο τρελή, μάλλον, ήταν η τοποθέτηση του κινητήρα της Alfa Romeo 8C Competizione στην μικρή Mito!

Φαίνεται λοιπόν πως κάποιος Βρετανός αποφάσισε πως η πραγματική ζωή είναι πιο ενδιαφέρουσα από την εικονική (σαφώς) και αποφάσισε να φτιάξει το πιο Hot… Hot Hatch. Αφού βρέθηκε με τον V8 κινητήρα 4.7 λίτρων και 450 ίππων μιας Alfa Romeo 8C (η μίας Maserati Granturismo MC, δεν φαίνεται καλά), είπε να κάνει μερικές μετατροπές ώστε να τον χωρέσει στο αμάξωμα μιας Giulietta.

Και αφού ξεκίνησε την κοπτοραπτική, φρόντισε να αντικαταστήσει το μπροστινό μέρος του πλαισίου με μια σωληνωτή κατασκευή, να φαρδύνει καταλλήλως το αμάξωμα και να το κάνει, ασφαλώς, πισωκίνητο.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν αλλά αγωνιούμε να δούμε, και να ακούσουμε, την απόλυτη Giulietta, μάλλον σε κάποιο Κύπελλο Αναβάσεων όπου οι κανονισμοί είναι αρκετά ελεύθεροι.

Αδελφέ όρμα!

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τρελάθηκαν οι Άγγλοι: ετοιμάζουν Giulietta V8!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved