Η ‘δική μας’ Alfa Romeo Tonale

Την περιμέναμε εδώ και μερικά χρόνια, και επιτέλους ήρθε …από το πουθενά, έπειτα από απραξία δύο ετών η Alfa Romeo αποφάσισε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να παρουσιάσει κάτι καινούργιο, και μάλιστα στην πιο δημοφιλή κατηγορία: την C-SUV.

Δεν θα αναλωθούμε στο να αναπαράγουμε το δελτίο τύπου της FCAH αλλά απλώς θα παραθέσουμε τις φωτογραφίες με την ‘γλώσσα σχεδιασμού’ της ‘δικής μας’ Alfa Romeo Tonale, και γιατί ‘δική μας’?

Μα γιατί είναι παιδί του προσωπικού φίλου Αλέξανδρου Λιώκη, του δημιουργού της υπέροχης Gloria Concept Car.
Μα γιατί μας εκφράζουν οι κρυφές γραμμές της, τα υπονοούμενα στο ένδοξο παρελθόν.
Μα γιατί δεν αρκείται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των θρύλων του παρελθόντος που πλέον κοστίζουν όσο ένα διαμέρισμα σε καλή συνοικία αλλά εμπνέεται και από τις ‘απλές’ και …’δικές μας’ 159, 155, Brera και GTV 916.
Μα γιατί, ίσως, αυτή να μπορέσουμε να την αποκτήσουμε σχετικά πιο εύκολα.
Μα γιατί έπιασε το σφυγμό μας. Είναι SUV ΑΛΛΆ και Hot Hatch.

Απολαύστε την γλώσσα σχεδιασμού της για να καταλάβετε τι ήθελε να μας πει ο Αλέξανδρος και τα …πεζά (φωτογραφίες, τεχνικά χαρακτηριστικά κλπ), από αύριο

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Η ‘δική μας’ Alfa Romeo Tonale' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved