Τι να περιμένουμε για την Tonale παραγωγής?

Είναι νέα, ωραία, μοδάτη, μέσα στο πνεύμα της εποχής και ‘δικό μας’ παιδί, αφού είναι έργο του καλού φίλου Αλέξανδρου Λιώκη. Αλλά, για να κάνουμε πρακτικές σκέψεις, τι να περιμένουμε από την Tonale παραγωγής?

Έρχονται καλά νέα λοιπόν για τους φίλους Alfisti που ετοιμάζουν την προκαταβολή για να πάνε να αποκτήσουν το 2020 το νέο μικρό SUV τη φίρμας αφού σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες η Tonale παραγωγής θα παραμείνει κατά 95% πιστή στο πρωτότυπο, περίπου όπως είχε γίνει και στην περίπτωση της 4C Coupe’.

Αλλαγές αναμένονται στα εμπρός και πίσω φανάρια, που θα αποκτήσουν πιο συμβατικά γραφικά για να περάσουν ευκολότερα στη παραγωγή και στο σαλόνι που θα είναι εντελώς διαφορετικό, με λιγότερο φουτουριστικό σχήμα και πιο πιστό στην σχεδιαστική γλώσσα των Giulia/Stelvio.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον αφορά τους κινητήρες: η νέα Tonale θα κινείται από διάφορες εκδοχές του FireFly 1.3 λίτρων που είδαμε στο ανανεωμένο 500X αλλά με μία σημαντική προσθήκη, αυτή του υβριδικού συνόλου με την έκδοση των 180 ίππων να δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς και την προσθήκη ηλεκτροκινητήρα που θα κινεί τους πίσω, με συνολική απόδοση σχεδόν 300 ίππων!

Καυτή η μικρή!

Νίκος Κουμπής



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τι να περιμένουμε για την Tonale παραγωγής?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved