F1 Arcade | Παρόν, μέλλον ή κάτι άλλο ;

Το F1 Arcade, το πρώτο [και μοναδικό – προς ώρας] επίσημο F1 simulator racing και social experience, όπως λανσάρεται, ανακοίνωσε ότι θα εγκαινιάσει νέο κατάστημα στο λιμάνι της Βοστόνης στις αρχές του ’24.

Ήδη λειτουργεί ο πρώτος χώρος στο Λονδίνο και μετρά καθώς λένε 8.000 επισκέπτες κάθε εβδομάδα στους πρώτους 7 μήνες λειτουργίας.  Αυτό που προσφέρει ο χώρος είναι γαστρονομικές

Ο στόχος που έχουν θέσει οι υπεύθυνοι του project μιλάει για 20 τέτοιους πολυχώρους στις ΗΠΑ τα επόμενα 5 χρόνια.

Στον χώρο που σχεδιάζεται στην Βοστόνη θα κυριαρχεί ένα τεράστιο cocktail bar. Ενδεικτική της στόχευσης του εγχειρήματος είναι η προβολή που δίνεται στον Ελληνικής καταγωγής mixologist Peter Vestinos που είναι βραβευμένος και έχει αναλάβει την επιμέλεια του καταλόγου που θα περιλαμβάνει από Champagne cocktails, έως τοπικές μπύρες και non-alcoholic ποτά. Με αυτήν τη σειρά. Το κυρίως μενού έχει διεθνή προσανατολισμό και έχει ανατεθεί σε μία ομάδα chef και οδηγία προτεραιότητας σε τοπικά υλικά και συνταγές όπως το scratch kitchen ή τα περίφημα Seabass Ceviche ή τα Wagyu Beef Burgers.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε την ύπαρξη περισσότερων από 60 simulators, ειδικά σχεδιασμένων για την αλυσίδα των F1 Arcade venues.

Η πλατφόρμα RFactor2 της Motorsport Games έχει επιλεγεί και [θα] προσφέρει δυνατότητες τόσο ατομικής ή ομαδικής διασκέδασης ή ακόμη και συμμετοχής σε αγωνιστικά events ανάμεσα σε θαμώνες όλων των F1 Arcades. Οπως γίνεται ΗΔΗ ακόμη και από την ίδια την FIA υπο την μορφή των Motorsport Games .

H Formula 1 διανύει μια περίοδο ανάπτυξης [και αναγνώρισης] σε παγκόσμιο επίπεδο και προωθούμε διαρκώς νεοτερισμούς για να εξασφαλίσουμε ότι υψηλού επιπέδου διασκέδαση και του σπορ θα φτάσει σε καινούριο και diverse κοινό” είπε ο Stefano Domenicali, Πρόεδρος και Δ.Σ. της Formula 1.

f1 arcade

Από τις φωτογραφίες και τα renders που έχουν κυκλοφορήσει, βασικά στοιχεία της διακόσμησης είναι τα φωτιστικά που παραπέμπουν σε σιρκουϊ  F1 , και τα νέον στα video walls που παραπέμπουν σε πίνακες τηλεμετρίας. ΦΥΣΙΚΑ για να υποστηριχθεί η αίσθηση αποκλειστικότητας [και το πανάκριβο αντίτιμο] θα υπάρχουν πριβέ δωμάτια με  high-end εξοπλισμό για έως 200 πελάτες ή καλεσμένους εκδηλώσεων.

 

To κόστος ξεκινά από τα 30 € και φτάνει τα 90 € για τα φιξαρισμένα πακέτα φιλοξενίας, ενώ η συμμετοχή σε ένα πακέτο 30′ και 3 αγώνων ξεκινά από τα 25 €.

Η γνώμη μας

Περιμέναμε ότι το τέλος της καραντίνας, η χαλάρωση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και η … επιστροφή στην κανονικότητα θα ζωντάνευε το κέφι, το απωθημένο από τις απαγορεύσεις και τον εγκλεισμό θα ξεσπούσε, και ότι η εκτίμηση στην Χαρά της ζωής θα έφερνε ξανά και πιο δραστήρια τους νέους κάθε ηλικίας [τι κλισέ!] στους ΦΥΣΙΚΟΥΣ χώρους ξεκούρασης, διασκέδασης, αναψυχής και -γιατί όχι- ανταγωνισμού. Φαίνεται όμως ότι οι μεγάλοι παίκτες επιλέγουν το τυποποιημένο βιο[?]μηχανικό φαστ φουντ e-ξεζούμισμα παρ-αμελώντας και απαξιώνοντας την υποκείμενη αξία και, εν τέλει, δημιουργούν “κάτι άλλο”.

Αφού έκαναν τα paddocks και το pit lane χώρο επίδειξης πλούτου και “διασημότητας” τώρα δηλώνουν “Τα F1 Arcade τοποθετεί τους fans στο τιμόνι των καλύτερων racing simulators, ώστε να νοιώσουν την ένταση μίας F1 και τους προσφέρουμε premium φιλοξενία στα επίπεδα των διάσημων paddock των grand prix” είπε ο Αdam Breeden, Ιδρυτής και ΔΣ της F1 Arcade.

Άμα είναι να πάει στα Hooters ή τα Friday’s
Γιατί να μην πάει ο fan εκεί που είναι η δράση ?!
ΚΓ

 


inside story: F1 – The Italian Job way – τα αρθράκια μας


Tagged: ,


ιταλόφιλος αυτοκινητιστικά από σπόντα του πατρός. γαστρονομικώς από ... μακροχρόνια έρευνα και εμπειρία. από ιδέες και εξυπνάδες άλλο τίποτα ΑΛΛΑ γράφω "περίεργα" κ βαριέμαι να εξηγώ για 3η φορά . κάποια πράγματα μας αρέσουν απλά επειδή, και αυτό είναι αρκετό! #αυτοκινητάκια


'F1 Arcade | Παρόν, μέλλον ή κάτι άλλο ;' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb