Τραυματίστηκε σοβαρά ο Max Biaggi

Η τύχη τελευταία δεν είναι με το μέρος των αναβατών που κάνουν προπόνηση και το τελευταίο χτύπημα ήρθε στον Massimiliano ‘Max’ Biaggi. Ο Ιταλός 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κατηγορία των 250 κ.εκ. του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλετών και 2 φορές Πρωταθλητής Superbike έπεσε με την supermotard του την ώρα που έκανε προπόνηση στην πίστα του Sagittario στην Latina, λίγο έξω από την Ιταλική Πρωτεύουσα.

Οι πρώτες βοήθειες που έλαβε δεν ήταν οι πρέπουσες καθώς έκριναν πως τα τραύματα του ήταν ελαφρά και τον βοήθησαν να σηκωθεί όρθιος. Τελικά ο Max αισθάνθηκε έντονο πόνο στο στήθος και ζαλάδα και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο έχασε τις αισθήσεις του.

Αφού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο San Camillo διαπιστώθηκε ότι ο Biaggi έσπασε εννέα πλευρά και έχει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις των Ιατρών φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο και πως θα αναρρώσει πλήρως με τις κατάλληλες θεραπείες.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τραυματίστηκε σοβαρά ο Max Biaggi' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved