Ανοίγουν οι παραγγελίες στις ΗΠΑ για την Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio US Spec

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio US Spec

 

Η Alfa Romeo είναι πλέον έτοιμη για την πραγματική έξοδο στην, πολύ σημαντική για την εκτέλεση του επιχειρηματικού πλάνου της, αγορά των ΗΠΑ. Ήδη εδώ και λίγες μέρες έχουν ανακοινωθεί οι τιμές λιανικής των Giulia, Giulia TI και Giulia Quadrifoglio που δείχνουν μια πολύ επιθετική στρατηγική.

 

Οι Αμερικανοί καταναλωτές, που χρειάζονται και ένα κίνητρο επιπλέον για να προτιμήσουν μια Alfa Romeo έναντι των καθιερωμένων ανταγωνιστών της, θα επωφεληθούν από πολύ χαμηλότερες τιμές έναντι των Ευρωπαίων για όλες τις εκδόσεις.

 

Από τις 17/1/2017 που θα ανοίξουν τα βιβλία παραγγελιών θα μπορούν να αποκτήσουν μια βασική Giulia με 36.000€ (περίπου 40.000€ στην Ευρώπη), μια Ti –η αντίστοιχη ευρωπαϊκή Veloce– με 40.079€ (έναντι 50.000€) και την κορυφαία Quadrifoglio με 68.611€ (έναντι περίπου 80+ στην Ευρώπη και σχεδόν 50% κάτω απ’ότι στην Ελλάδα), επίσης να τονίσουμε ότι η Giulia διατίθεται στις ΗΠΑ προς το παρών μόνο με το αυτόματο κιβώτιο AT8 και η τετρακίνηση Q4 τιμάται 2.000$.

 

Alfa Romeo Giulia TI Q4 US Spec

Alfa Romeo Giulia TI Q4 US Spec

 

Αυτό που καθιστά την τιμολογιακή πολιτική ακόμα πιο επιθετική είναι το γεγονός ότι ακόμα και η βασική Giulia εξοπλίζεται με τον 2.0 turbo των 280 ίππων, και όχι με εκείνο των 200 και στον εξοπλισμό διαθέτει σαν standard κάποια στοιχεία που στην Ευρώπη χρεώνονται επιπλέον, όπως τα φώτα bixenon και το flat bottom σπορ τιμόνι, επίσης ο κατάλογος των extras είναι αρκετά φθηνότερος απ’ ότι στην Ευρώπη.

 

Οι Αμερικανοί dealers θεωρούν ότι με όπλο τις εξαιρετικές κριτικές του ειδικού τύπου και το flair που προσδίδει το, πάντα αγαπητό στις ΗΠΑ, ιταλικό design η Giulia θα ανοίξει τις ορέξεις του κοινού και θα προετοιμάσει το έδαφος για μια ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία για την Stelvio.

 

Πάντως οι πρώτες 100 Giulia Quadrifoglio Launch Edition US Spec θα παραδοθούν στους πελάτες μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πατήστε εδώ για να δείτε το site της Alfa Romeo στις ΗΠΑ

 

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved