Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Alfa Romeo Stelvio

Το δεύτερο μοντέλο της αναγεννημένης Alfa Romeo, και το πρώτο SUV της ιστορίας της έκανε το εμπορικό του ντεμπούτο μόλις πριν μερικές μέρες.

Ήδη η ανταπόκριση του κοινού φάνηκε να είναι πολύ θερμή από το γεγονός πως το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όταν έγινε και το επίσημο λανσάρισμα της Alfa Romeo Stelvio στο κοινό της Ιταλίας, πάνω από 25.000 κόσμου επισκέφθηκε τις αντιπροσωπείες για να την περιεργαστεί από κοντά,ενώ πραγματοποιήθηκαν πάνω από 6.000 test drives.

Φαίνεται λοιπόν ότι όλο αυτό μεταφράζεται και σε παραγγελίες αφού, χωρίς να ανακοινώσει αριθμούς, ο Alfredo Altavilla, υπεύθυνος της περιοχής EMEA της FCA, δήλωσε πως ‘τα πρώτα στοιχεία είναι εντυπωσιακά‘ και ότι ‘κάθε φορά που τα βλέπω θέλω να ανοίξω και μια σαμπάνια‘.

Το εντυπωσιακό ντεμπούτο της Stelvio παρασέρνει και την Giulia, καθώς την δευτέρα 8/3 η μπερλίνα της Alfa Romeo πέτυχε τον μεγαλύτερο αριθμό παραγγελιών από την ημέρα της παρουσίασης της.

Η επιλογή να στραφεί προς τα SUV φαίνεται να είναι καλή για την Alfa Romeo και εμείς δεν έχουμε παρά να ελπίζουμε ότι η επιτυχία τους δεν θα επισκιάσει τις παραδοσιακές κατηγορίες όπου η πρωταγωνιστεί η Alfa (coupe’ και spider) αλλά θα τύχει εκμετάλλευσης για την εξέλιξη ακόμα πιο συναρπαστικών μοντέλων.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Alfa Romeo Stelvio' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb