Η παρουσίαση της Stelvio Quadrifoglio στο Dubai (VIDEO)

Η Stelvio Quadrifoglio ξεκινάει και επίσημα την εμπορική της σταδιοδρομία από τους αμμόλοφους του Dubai.

Κάτω από το καπό όπως γνωρίζουμε βρίσκεται ο 2.9 V6 Bi-Turbo της Giulia QV των 510hp και 600Nm ροπής οποίος συνεργάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Q4 και το οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με δυνατότητα αλλαγής σχέσεων σε μόλις 150 χιλιοστά του δευτερολέπτου στην στη λειτουργία Race.

Επιπλέον, η Stelvio Quadrifoglio είναι το μοναδικό SUV στην κατηγορία του που παρέχει το Alfa Active Torque Vectoring στο στάνταρ εξοπλισμό. Ένα σύστημα το οποίο δίνει στο πίσω διαφορικό την δυνατότητα να μεταβάλει την ισχύ σε κάθε τροχό, βελτιώνοντας την πρόσφυση και την απόδοση. Επίσης στον βασικό εξοπλισμό είναι η καινοτόμος Active Suspension Alfa, το σύστημα που συνεχώς ελέγχει ενεργά τις αναρτήσεις και αμορτισέρ. Ακόμα, η Stelvio Quadrifoglio εγγυάται άψογη άνεση χάρη στην διάταξη της αναρτήσης της, με την αποκλειστική τεχνολογία AlfaLink, ένα αλουμινένιο σχήμα πολλαπλών συνδέσμων και άξονα “ημι-εικονικής διεύθυνσης” (semi-virtual steering axis), ο οποίος βελτιστοποιεί την απόσβεση της ανάρτησης, καθώς και την ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης. Στην πίσω ανάρτηση, χρησιμοποιείται ένα σύστημα τεσσάρων και μισού συνδέσμων, προσφέροντας σε κάθε περίπτωση οδηγική απόλαυση και απαράμιλλη άνεση.

Να θυμίσουμε ότι με την τέλεια κατανομή βάρους (50-50) και ιδανική σχέση ισχύος προς βάρους, την καλύτερη στην κατηγορία (3,6 κιλά/ίππο), έγραψε στο Nurburgring 07.51.7min καθιστώντας την το ταχύτερο SUV που γύρισε στην πράσινη κόλαση.


Tagged: ,


Tα πρώτα είκοσι μου χρόνια τα πέρασα είτε οδηγός, είτε συνοδηγός μέσα σε Fiat και κάθε σαββατοκύριακο παρακολουθώντας τον Schumi να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με τον Cavallino Rampante. Ανέκαθεν ότι όχημα κατείχα αναζητούσα συνεχώς προδιαγραφές, στατιστικά, γεγονότα και κάθε είδους πληροφορία σαν μοντέλα αλλα και της εταιρίας κατασκευής και έτσι τις λάτρεψα όλες του Fiat Group λόγω της σπουδαίας ιστορίας που έχουν στην ιστορία της αυτοκίνησης, ενστερνίζοντας την αυτοκινητιστική κουλτούρα των Ιταλών οι οποίοι ποτέ δεν είδαν το αυτοκίνητο ως βιομηχανικό προϊόν αλλά μέρος της παθιασμένης ζωής τους και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου δίχως ιταλικό αυτοκίνητο ιδίως Alfa Romeo.


'Η παρουσίαση της Stelvio Quadrifoglio στο Dubai (VIDEO)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved