Η Alfa Romeo Giulia κατακτά το βραβείο «EuroCarBody 2016”!

Alfa Romeo Giulia Body Πηγή εικόνας: alfaromeopress.com

Alfa Romeo Giulia Body Πηγή εικόνας: alfaromeopress.com

 

Τορίνο, 21/10/16

 

Η Alfa Romeo Giulia κατακτά το ιδιαίτερα σημαντικό βραβείο «EuroCarBody 2016”, το σημαντικότερο βραβείο για σχεδιασμό αμαξώματος στο κόσμο, που διοργανώνεται από την “Automotive Circle International”. Το συγκεκριμένο συνέδριο που διοργανώνεται για 18η φορά και φέτος έλαβε χώρα στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από τις 18 ως τις 20 Οκτωβρίου, φέρνει κοντά ειδικούς σε θέματα σχεδιασμού αμαξώματος, υλικών, διεργασιών και κατασκευής.

 

Με 39,56/50 πόντους η Giulia θριάμβευσε έναντι των αντιπάλων της οι οποίοι ήταν: Honda NSX, Volvo V90, Bentley Bentayga, Aston Martin DB 11, Land Rover Discovery, Skoda Kodiaq και Peugeot 3008. Αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα επετεύχθη χάρη σε ένα αποτελεσματικό αμάξωμα που είναι ελαφρύ και άκαμπτο αλλά και χάρη στη χρήση πανάλαφρων υλικών όπως το ανθρακόνημα και το αλουμίνιο.

 

Το βραβείο “EuroCarBody 2016” αναγνωρίζει τις αξίες αυτού του τόσο μοναδικού αυτοκινήτου.

 

Η κατάταξη των πρώτων τριών αυτοκινήτων ήταν η εξής:
• 1st Place: Alfa Romeo Giulia
• 2nd Place: Honda NSX
• 3rd Place: Volvo V90 on SPA platform

 

Πηγή άρθρου: alfaromeopress.comautomotive-circle.com

 

Ελεύθερη μετάφραση από το πρωτότυπο: Φώτης ΝάκοςΠριν από αρκετά χρόνια ήρθε στη ζωή μου μια Alfa Romeo 156 και την έκανε - αυτοκινητιστικά - πιο ενδιαφέρουσα. Μαζί της πέρασα 8 υπέροχα χρόνια στα οποία απέκτησα εγκάρδιους φίλους, πήγα στο γάμο μου και γύρισα από το μαιευτήριο με το πρώτο μου παιδί. Μέτρησα εκατοντάδες γύρους στις πίστες των Μεγάρων και Σερρών. Ταυτόχρονα, έμαθα - κι αγάπησα - μια ιστορία άνω των 100 ετών που συνοδεύει αυτή τη μάρκα. Πλέον, τη ζω κι εγώ.


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved