Και άλλα βραβεία για την Alfa Romeo Giulia!

frontpage

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

 

Το γερμανικά περιοδικά Auto Bild και Bild Am Sonntag, οι αναγνώστες τους και μια επιτροπή 29 ειδικών, ανάμεσα στους οποίους ήταν ο Andrea Zagato, ψήφισαν την Αlfa Romeo Giulia ως ‘το ομορφότερο αυτοκίνητο το 2016’.

 

award_frontpage

Alfa Romeo Giulia Super

 

Η Alfa Romeo Giulia κέρδισε το ‘Χρυσό Τιμόνι’, μια από τις σημαντικότερες διακρίσεις για την Γερμανία και όλη την Βόρεια Ευρώπη. Η βράβευση αυτή έρχεται σε συνέχεια των διθυραμβικών σχολίων σύσσωμου του ειδικού τύπου σε Ευρώπη και ΗΠΑ και αναμένεται να δώσει μια επιπλέον ώθηση στις πωλήσεις της berlina του segment ‘D’ της Ιταλικής φίρμας.

Alfa Romeo Giulia Veloce

Alfa Romeo Giulia Veloce

 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι μια επιτυχημένη πορεία στις πωλήσεις θα είναι περίπατος αλλά είναι εμφανές ότι κάποια προπύργια πέφτουν, και κοινό και κριτικοί αντιλαμβάνονται την νέα Giulia ως μια αξιόλογη εναλλακτική στο γερμανικό κατεστημένο των BMW, Mercedes και Audi.

 

Η Alfa Romeo πάντως δεν είναι ξένη σε αυτό το θεσμό καθώς τιμήθηκε με το Χρυσό Τιμόνι άλλες δύο φορές: το 1995 με την GTV 916 και το 2000 με την 147.

 

Μένει ο τίτλος του ‘Αυτοκινήτου της Χρονιάς’ του COTY για να συμπληρωθεί ιδανικά το ράφι με τα τρόπαια.

 

Ίδωμεν…

 

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved