Και οι Ολλανδοί βραβεύουν την Alfa Romeo Giulia

giulia_frontpage

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

 

 

Εντάξει, φτάνει…. Παίζει με σημαδεμένα χαρτιά η Alfa Romeo Giulia και έχει μονοπωλήσει τα περισσότερα εθνικά βραβεία ‘Αυτοκίνητο της Χρονιάς’ όπου συμμετέχει, και κυρίως σε αυτά όπου ψηφίζει απ’ ευθείας το κοινό.

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Ολλανδίας και του πολύ γνωστού, και για το κανάλι στο youtube, Autoblog.nl, που προχώρησε σε ψηφοφορία μεταξύ των subscribers του και των internetικών αναγνωστών του για να βραβεύσει τα καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς που κοντεύει να κλείσει.

 

Τόσο η επιλογή των αυτοκινήτων όσο και των τελικών νικητών είναι 100% του κοινού, χωρίς καμία παρεμβολή από το δημοσιογραφικό team, και η τελική απόφαση έβγαλε ξεκάθαρα νικήτρια την Alfa Romeo Giulia, μπροστά από το Volvo S90/V90 (το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο των Ολλανδών) και από την BMW M2.

 

Χαρακτηριστικό της καθολικής επικράτησης της Alfa Romeo Giulia είναι το γεγονός ότι η διαφορά από το δεύτερο αυτοκίνητο είναι περίπου 30% των ψήφων!

 

Απ’ ότι φαίνεται η εικόνα της Alfa Romeo ισχυροποιείται έντονα και γρήγορα σε όλο τον κόσμο, κάτι που αποτυπώνεται και στις πωλήσεις αφού σημειώνει διψήφια αύξηση ταξινομήσεων σε όλες τις αγορές.

 

Νίκος Κουμπής

 

Πηγή: Autoblog.nl

 

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved