Νέα ειδική έκδοση Abarth 695 Cabriolet Tributo XSR

Ανταλλαγή …ειδικών εκδόσεων ανάμεσα στην Abarth και την Yamaha με αφού η Ιταλική φίρμα απάντησε στην φιλοφρόνηση της Yamaha με τις 695 μοτοσικλέτες της ειδικής έκδοσης 900 XSR Abarth με 695 αριθμημένα αυτοκίνητα Abarth 695 Cabriolet Tributo XSR, αφιερωμένα στην Ιαπωνική εταιρεία.

 

Λεπτομέρειες της Yamaha 900 XSR Tributo Abarth

Λεπτομέρειες της Yamaha 900 XSR Tributo Abarth

 

Στην τελετή παρουσίασης του νέας μικρής βόμβας της Abarth παραβρέθηκε και ο επίσημος οδηγός τη Yamaha στα MotoGP και ζωντανός θρύλος των αγώνων Valentino Rossi.

 

o Valentino Rossi στην παρουσίαση των ειδικών εκδόσεων Abath & Yamaha

o Valentino Rossi στην παρουσίαση των ειδικών εκδόσεων Abath & Yamaha

 

Το Abarth 695 Cabriolet Tributo XSR δεν διαφέρει μηχανικά από τα υπόλοιπα ‘απλά’ 695 αλλά η εμφάνιση του είναι ξεχωριστή χάρη στο ιδιαίτερο σκούρο γκρι χρώμα με τις κόκκινες λεπτομέρειες ενώ διαθέτει ως standard κάποιες λεπτομέρειες που το φέρνουν πιο κοντά στην Yamaha XSR, όπως εξάτμιση Akrapovic και πολλές carbon επενδύσεις στο εσωτερικό.

 

Yamaha 900 XSR Tributo Abarth και Abarth 695 Tributo XSR

Yamaha 900 XSR Tributo Abarth και Abarth 695 Tributo XSR

 

Το νέο Abarth θα είναι διαθέσιμο από τις 17/1 στις 14:00 και οι πρώτοι 95 που θα το παραγγείλουν θα έχουν στη διάθεση τους τις έξτρα υπηρεσίες customization του προγράμματος Abarth VIP, ενώ και οι υπόλοιποι 600 ιδιοκτήτες θα μπορούν να διαλέξουν απο μια γκάμα αξεσουάρ σχεδιασμένων αποκλειστικά για την συγκεκριμένη έκδοση.

 

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved