Νέες εκδόσεις Abarth 500 & Abarth Punto

Abarth 595 Turismo

 

 

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπολόνια η Abarth θα παρουσιάσει τέσσερα νέα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής με πολλές καινοτόμες σε τεχνικά χαρακτηριστικά και αισθητική.

Το πρώτο από τα μοντέλα που θα κάνουν την εμφάνιση τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μπολόνια θα ονομάζεται Abarth 595 και  θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαμορφώσεις, «turismo» και «competizione»,  είναι δε εμπνευσμένο από το ιστορικό μοντέλο που ο Karl Abarth 595 είχε ετοιμάσει το 1963 και που βασιζόταν στο ιστορικό Fiat 500.

Το Abarth 595 “turismo” έχει ισχύ 160 hp και φοράει σπορ ανάρτηση και φρένα με διάτρητους δίσκους και ανθεκτικότερα υλικά τριβής, η δέυτερη παραλλαγή του 595, έκδοση «competizione», έχει ισχύς επίσης 160 ίππων με τεχνικά στοιχεία που προέρχονται κατ’ ευθείαν απο Abarth 695 “Tributo Ferrari” και είναι σχεδιασμένο για όσους απαιτούν τα μέγιστα από το Abarth τους είναι λάτρεις της γρήγορης οδήγησης σε πίστες και δρόμο με λίγα λόγια ένα 595 μόνο για ενηλίκους!

Abarth 595 Turismo interior

 

 

Abarth 595 Competizione

Abarth 595 Competizione interior

Σίγουρα όμως το μοντέλο με τις περισσότερες διαφοροποιήσεις και που οι φανατικοί του Trofeo Abarth περιμένουν πως και πως είναι το νέο 695 Assetto corse. Το μικρό supersport έχει αναθεωρηθεί τόσο στην αεροδυναμική όσο και στην απόδοση, Το αμάξωμα έχει διογκωμένα φτερά κατά 3εκ., ένα νέο διαχύτη με μόνο σωλήνα εξάτμισης, καθώς και ένα νέο χείλος για την αύξηση της κάθετης δύναμης μπροστά.

Abarth 695 Assetto Corse

Το αυτοκίνητο θα ζυγίζει 30 kg λιγότερο από το Abarth 500 “Assetto Corse”, έχει απόδοση έως και 205 hp  συν το νέο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων.

Το νέο Abarth 695 Assetto Corse θα τρέξει στο ενιαίο πρωτάθλημα Trofeo Abarth και τότε θα δούμε πραγματικά τι μπορεί να κάνει ο μικρός πύραυλος.

Abarth 695 Assetto Corse interior

Στο Σαλόνι δεν θα μείνει παραπονεμένο το Abarth Punto Evo  αφού θα υπάρχει μια νέα έκδοση “Scorpione” αποκλειστικά με γυαλιστερό μάυρο χρώμα και μάυρες ματ λωρίδες που διασχίζουν το επάνω μέρος του οχήματος. Τεχνικά βασίζεται στο Abarth Punto Evo “SS”, η έκδοση αυτή θα είναι επίσης περιορισμένη στα 99 κομμάτια.

Εντύπωση κάνει το κιτ “Nitro Abarth”, ένα νέο χειμερινό πακέτο που θα περιέχει μέσα της το snowboard “Nitro Powered by Abarth”, αλλά για να μάθουμε περισσότερα θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση του μοντέλο

Abarth Punto Scorpione

 

Abarth Punto Scorpione interior

 

N.K.

θέλεις να σχολιάσεις? κάνει Log In η Sign In στο forum μας:

http://www.theitalianjob.gr/forum/viewtopic.php?p=35911#p35911

Πηγή: Abarthisti.it



Βαπτισμένος abarthακιάς και φαν της πίστας και του στριψίματος.


'Νέες εκδόσεις Abarth 500 & Abarth Punto' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved