Νέο Fiat 500 Mirror

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης η Fiat παρουσίασε μια νέα έκδοση του αγαπημένου 500, την Mirror. Πρόκειται για μια έκδοση εμφανισιακά παρόμοια με τα 500 που όλοι γνωρίζουμε αλλά με κύριο χαρακτηριστικό της τον πλούσιο εξοπλισμό σε gadgets.

Η οθόνη ultra HD 7″ του 500 Mirror

Η μεγάλη διαφορά βρίσκεται στην οθόνη αφής Ultra HD 7 ιντσών που συνδυάζεται με την τελευταία εκδοχή του U-Connect με Car Android και Apple Car Play που επιτρέπουν την άμεση διασύνδεση του smart phone και τον χειρισμό των κυριότερων εφαρμογών του μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου. Επίσης διαθέτει περισσότερες υποδοχές AUX USB και Bluetooth και όλα αυτά ελέγχονται και από χειριστήρια στο δερμάτινο τιμόνι.

Το νέο Fiat 500 Mirror διατίθεται στην Ιταλία στην τιμή των 13.990€ με τον κινητήρα 1.2 69 ίππων.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Νέο Fiat 500 Mirror' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb