Νεα Ducati 1199 Panigale

Οι πρώτες εικόνες του νέου Ducati 1199 κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου μέσω Internet. Η μοτοσυκλέτα παρουσιάσθηκε στην EICMA στο Μιλάνο νωρίτερα σήμερα, και όπως αναμενόταν, συγκέντρωσε όλα τα βλέματα. Είναι πολύ μικρή σε διαστάσεις, διαθέτει φώτα led τόσο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, ενώ η ουρά, στο μπροστινό της τμήμα, θυμίζει έντονα Suzuki GSXR 1000 και πίσω, Aprilia RSV4.

Το νέο αφορά στις αναρτήσεις που χρησιμοποιεί η έκδοση S. Φοράει τις αναρτήσεις της Ohlins, ΤΤΧ-36 και NIX 30 πίσω και μπροστά, οι οποίες διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα ρύθμισης, με την ονομασία DES (Ducati Electronic Suyspension). Για πρώτη φορά σε μοτοσυκλέτα παραγωγής superbike τοποθετείται τέτοιο σύστημα ηλεκτρονικής ρύθμισης το οποίο θα βοηθάει ώστε να “στηθεί” όπως θέλει ο αναβάτης, ανάλογα με την διαδρομή! Το αμορτισέρ, είναι τοποθετημένο στην αριστερή πλευρά, παράκεντρα, και οριζόντια!

 

 

Ο αναβάτης, εκτός από τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, θα μπορεί σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά απόδοσης του κινητήρα, να δημιουργήσει τις προσωπικές του ρυθμίσεις, μιας και όλα γίνονται πλέον ηλεκτρονικά.
Να θυμίσουμε ότι η μοτοσυκλέτα χρησιμοποιεί τον πίσω κύλινδρο ως βάση στήριξης του υποπλαισίου, ενώ οι δαγκάνες του μπροστινού φρένου είναι οι ακτινικές Monoblock της Brembo.
Προσιτές απ’ ότι δείχνει μέχρι στιγμής θα είναι οι τιμές μιας και η βασική έκδοση αναμένεται στην Ευρώπη στα 17.990euro ενώ η έκδοση S με τα Ohlins θα φτάσει τα 22.990euro. Θα υπάρχει και ABS ως έξτρα.

 

Πηγή: http://www.bikeit.gr

Θέλεις να σχολιάσεις? κάνε Log In η Sign Ιn στο Forum μας:
http://www.theitalianjob.gr/forum/viewtopic.php?p=34852#p34852


Στα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


'Νεα Ducati 1199 Panigale' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved