Ξεχωριστά Χριστούγεννα για τους υπαλλήλους της Ferrari

Μια όμορφη έκπληξη επιφύλαξε η Ferrari για όλους τους εργαζόμενους τη καθώς όταν μετέβησαν στα ATM για την είσπραξη του μισθού και του Δώρου Χριστουγέννων διαπίστωσαν ότι στο λογαριασμό τους έχουν πιστωθεί  5.000€ επιπλέον, σαν bonus για την εξαιρετική χρονιά που θα κλείσει σε λίγες μέρες.

 

Η Διοίκηση του Maranello αποφάσισε να μοιραστεί την επιτυχία της με ΟΛΟΥΣ τους υπαλλήλους της χωρίς να το έχει ανακοινώσει εκ των προτέρων.

 

Ο Πρόεδρος του συνδικάτου μηχανικών/τεχνικών χαιρέτησε την απόφαση αυτή και τόνισε πως τέτοιες κινήσεις αυξάνουν το αίσθημα ευθύνης του προσωπικού και δυναμώνουν μια επιχείρηση, ιδίως σε τέτοιες περιόδους κρίσης.

 

Πάντως η Ferrari φαίνεται να μην γνωρίζει τι σημαίνει αυτή η λέξη καθώς το 2016 έχει παραδώσει 8.000 αυτοκίνητα, και ξεπέρασε σε τζίρο τα 3 δισεκατομμύρια ευρώ.

 

Η εξαιρετική επίδοση της Ferrari φαίνεται και στην μείωση του δανεισμού από 763 εκ. ευρώ σε λιγότερα από 600 και την αύξηση της κερδοφορίας από 20 σε 22%.

 

Η Ferrari με αυτή τη κίνηση θέλησε να δείξει έμπρακτα ότι όλα αυτά δεν είναι αποτέλεσμα αποφάσεων ενός Golden Boy αλλά μια συλλογική προσπάθεια που εμπλέκει και τον τελευταίο αποθηκάριο.

 

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved