Ριφιφί fast and furious: έκλεψαν 30 κινητήρες Maserati

Φαίνεται πως οι V6 Biturbo που κατασκευάζει η Ferrari για λογαριασμό της Maserati αρέσουν πολύ και κάποιοι κάνουν τα πάντα να τους αποκτήσουν!

Χθες το βράδυ 5 κουκουλοφόροι έκλεψαν ένα τράκτορα από ένα πάρκινγκ στο Moncalieri και μετά πήγαν σε ένα σταθμό μεταφόρτωσης και έκλεψαν ένα ρυμουλκούμενο φορτωμένο με 30 κινητήρες V6 Biturbo που είχαν προορισμό το εργοστάσιο της Maserati στο Grugliasco όπου θα τοποθετούνταν σε μοντέλα Ghibli και Quattroporte.

Οι κινητήρες αυτοί, απόδοσης 350 και 410 ίππων ανάλογα με την έκδοση έχουν κόστος σε τιμή χονδρικής 25.000€ έκαστο, άρα η λεία των ληστών αξίζει τουλάχιστον 750.000€

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τα βίντεο από κάμερες παρακολούθησης όπου φαίνεται καθαρά πως οι ληστές είχαν εσωτερική πληροφόρηση μιας και δεν έχασαν καθόλου χρόνο και κατευθύνθηκαν κατευθείαν στο στόχο τους, ξεχωρίζοντας το ανάμεσα σε δεκάδες παρκαρισμένα φορτηγά.

Πηγή: La Stampa

Νίκος Κουμπής

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ριφιφί fast and furious: έκλεψαν 30 κινητήρες Maserati' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb