Τέλος στο χειροκίνητο κιβώτιο στην Giulia Quadrifoglio?

Το Ολλανδικό Autoblog.nl αναφέρει πως η FCA απέστειλε ένα e-mail σε όλους τους αντιπροσώπους της με το οποίο ενημερώνονται ότι θα μπορούν να τοποθετούν παραγγελίες για χειροκίνητη Giulia Qudrifoglio μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου του 2018.

Ο λόγος για αυτή την επιλογή είναι η πολύ περιορισμένη ζήτηση για οχήματα με παραδοσιακό χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι ταξινομήσεις είναι χειροκίνητων Giulia QV είναι ελάχιστες, με μια εξ αυτών να έχει βρει τον δρόμο της για την Ελλάδα, και αυτή τη στιγμή διατίθενται σε όλη την Ευρώπη μόλις 15 ετοιμοπαράδοτες χειροκίνητες Quadrifoglio και προς κατασκευή είναι άλλες 20.

Αν ισχύσει αυτή τη εξέλιξη η κατηγορία των super sedans χάνει το μοναδικό μέλος της με τρία πεντάλ και είναι δεδομένο πως στο άμεσο μέλλον αυτές οι ελάχιστες, κάτω από 100Giulia Quadrifoglio Manuale θα πολλαπλασιάσουν την αξία τους.

Νίκος Κουμπής

Πηγή: https://www.autoblog.nl/nieuws/mamma-mia-giulia-quadrifoglio-verliest-zijn-handbak-104111Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Τέλος στο χειροκίνητο κιβώτιο στην Giulia Quadrifoglio?' 3 Σχόλια

 1. 15 Νοεμβρίου 2017 @ 10:39 giorgos alfa75 america

  Παντως το να βγαλουν χειροκινητο κιβωτιο ηταν σωστη επιλογη καθως οι δημοσιογραφοι θα καραδοκουσαν να πουνε οτι η ελλειψη χειροκινητου δεν την καθιστουσε παραδοσιακη,οποτε γλυτωσαμε το θαψιμο….απ τους ”καλοθελητες”.

  Reply

 2. 16 Νοεμβρίου 2017 @ 14:58 ανονυμος

  Μήπως ξέρετε πόσες giulia quadrifoglio γενικώς έχουν πουληθεί στην Ελλάδα?

  Reply

 3. 21 Νοεμβρίου 2017 @ 00:16 vastpaok4

  Ποιός ακούει το κράξιμο από τους Γερμανόφιλους… Η προπαγάνδα τους σε ένα έστω κ ελάχιστο ατόπημα των Ιταλών δεν έχει όρια.

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb