Το εργοστάσιο της Fiat Bielsko Biala λαμβάνει το βραβείο Automotive Lean Production 2013


• Στο εργοστάσιο της Fiat στην Πολωνία το διεθνές βραβείο στην κατηγορία Excellent Value Chain
• Στις 23 Οκτωβρίου η τελετή απονομής στο Wolfsburg (Γερμανία)

Το βραβείο “Automotive Lean Production ” στην κατηγορία Excellent Value Chain έχει ανατεθεί στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala, μετά την ανάλυση και τη διαδικασία αξιολόγησης από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που επιλέγονται από το γερμανικό περιοδικό “Automobil Produktion» και από την εταιρεία συμβούλων “Agamus Consult “.

Περισσότεροι από 1.100 εργαζόμενοι παράγουν στο εργοστάσιο της Fiat στο Bielsko Biala (Πολωνία) κινητήρες για διάφορα μοντέλα της Fiat.

Το σύστημα παραγωγής, το οποίο έφθασε στο επίπεδο Gold Award του World Class Manufacturing, απέδειξε στην επιτροπή των εμπειρογνωμόνων την υψηλή απόδοση όλων των διαδικασιών παραγωγής.

Από το 2007 το εργοστάσιο έχει υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 projects μέσα σε μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης που οδήγησε σε εξαιρετικά αποτελέσματα, όπως τις 2.090 ημέρες χωρίς ατυχήματα ή τη συστηματική μείωση του κόστους παραγωγής ανά μονάδα και την αναβάθμιση όλων των ποιοτικών δεικτών των προϊόντων .

Η συμμετοχή όλων των εργαζομένων είναι το κλειδί της επιτυχίας του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι έχουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία βελτίωσης (το τελευταίο έτος κάθε εργαζόμενος συνέβαλε καταθέτοντας κατά μέσο όρο 32 προτάσεις βελτίωσης) και οι χειριστές των μηχανημάτων έχουν ενεργή συμμετοχή στις βασικές διαδικασίες συντήρησης.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο Wolfsburg (Γερμανία) στις 23 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του 8ου συνεδρίου που διοργάνωσε η «Automobil Produktion» και Agamus Consult.

31 Ιουλίου 2013
ΔΕ/4189

Πηγή: http://www.fiatpress.gr/press/article/5238


Στα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb