Το Fiat 500 στην Μύκονο!

Η οικογένεια Fiat 500, υποδέχεται το νέο Fiat 500S! Και έχει όρεξη για ταξίδι!

 

 

 

Η γκάμα του Fiat 500 γιορτάζει την άφιξη του νέου 500S ξεκινώντας ένα ταξίδι που θα τους καθηλώσει όλους.

Από την πανέμορφη ακτή του Αμάλφι, το 500 χαρίζει αισιοδοξία και κέφι σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις από όπου περνά.

Η άφιξη του νέου 500S γίνεται η αφορμή για ένα εκπληκτικό ταξίδι του 500 στην Ευρώπη.

Στη νέα τηλεοπτική καμπάνια του Fiat 500, βλέπουμε τα Fiat 500 να ξεκινούν από την ακτή Αμάλφι, νότια της Νάπολης, να μπαίνουν στην θάλασσα και να αναδύονται στη Μύκονο, με την μουσική υπόκρουση ενός αισιόδοξου ιταλικού τραγουδιού.

Με παρόμοιο τρόπο, όλο το χρώμα, το κέφι, η ελευθερία και το στιλ του 500 θα ταξιδέψει και θα φτάσει στις ευρωπαϊκές πόλεις που καλωσορίζουν το αυτοκίνητο στo πλαίσιo της νέα καμπάνιας του. Το 500 φτάνει στη Βαρκελώνη, τη Λισσαβώνα, το Λονδίνο, την Κοπεγχάγη. Και φυσικά, έρχεται και στη Μύκονο.

Αυτή η καμπάνια αποδεικνύει πως η Fiat συνεχίζει να συνδέει το επιτυχημένο Fiat 500 με τη διασκέδαση, την αισιοδοξία και το ιταλικό στιλ. Αξίες που τώρα διευρύνονται από τη σπιρτάδα και το σπορ χαρακτήρα του νέου 500S. Επιπλέον, το μεγάλο “αδερφάκι” του Fiat 500, το Fiat 500L είναι κι αυτό διαθέσιμο και εμφανίζεται στην τηλεοπτική καμπάνια του 500.

Μπορεί κανείς να κάνει δικό του το Fiat 500 από €10.700 (προτεινόμενη τιμή με απόσυρση και προωθητική ενέργεια της έκδοσης 1.2 POP 69hp).

 

http://www.fiatpress.gr/press/article/5210

 

 Στα 16 μου γυρνούσα τις πλατείες της Ηλιούπολης με μια 2000 GT Veloce φίλου και έκτοτε κόλλησα τον ιό της Alfa. Οδηγώ τα πάντα, προτιμώ περισσότερο τα ιταλικά...μου την δίνουν οι εξυπνάκηδες, τα τρολ και οι manipulators. Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό, δεν είμαι πολιτικά ορθός τύπος. Eίμαι ο Snowden των ελληνικών αυτοκινητοφόρουμ. Ηρεμώ μόνο πίσω από το τιμόνι.


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved