Υβριδικό Jeep Yuntu Concept

Εδώ και μέρες η FCA έχει δώσει στην δημοσιότητα teasers για το νέο πρωτότυπο που θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σανγκάης.

Το νέο Yuntu, στα Κινεζικά σημαίνει σύννεφο, Concept της Jeep θα μετουσιωθεί σε αυτοκίνητο κανονικής παραγωγής σύντομα και θα είναι και το πρώτο υβριδικό όχημα της Αμερικανικής εταιρείας. Άλλωστε ο ίδιο ο Sergio Marchionne έχει δηλώσει πολλάκις πως η Κινεζική Αγορά θεωρείται κλειδί για την παγκόσμια επιτυχία της FCA και η Jeep θα έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή.

Σύμφωνα με την ολοένα και αυστηρότερη νομοθεσία, στην Κίνα θα πρέπει να κυκλοφορήσει ένας συγκεκριμένος αριθμός ηλεκτρικών και υβριδικών αυτοκινήτων κάθε χρόνο και η FCA δεν θέλει να μείνει -και άλλο- πίσω στις εξελίξεις.

Το Yuntu Concept θα φέρει κινητήρα plug in hybrid, τα τεχνικά στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά και διακρίνεται για το μοντέρνο και macho σχέδιο του που ακολουθεί την παράδοση της Jeep με έντονη μάσκα μπροστά, μεγάλους τροχούς και πίσω πόρτα που θα ανοίγει κάθετα αλλά και πλαγίως.

Σύντομα θα το δούμε και σε κανονικές φωτογραφίες και θα κρίνουμε.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Υβριδικό Jeep Yuntu Concept' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb