Χάμιλτον: “Δεν το ήθελα Φελίπε”

 

 

 

 

Μετανιωμένος για το ατύχημα που προκάλεσε στον Φελίπε Μάσα στο τελευταίο γκραν πρι της Σουζούκα παρουσιάστηκε ο Λιούις Χάμιλτον δυο μέρες πριν από τη νέα μάχη στην Κορέα.

Στην τεταμένη στιγμή και τις αναταράξεις που δημιουργήθηκαν από την πίστα απέδωσε ο Λιούις Χάμιλτον την απροσεξία του να προσκρούσει στο μονοθέσιο του Φελίπε Μάσσα κατά στον ιαπωνικό αγώνα, προσθέτοντας ένα νέο επεισόδιο στην άτυπη κόντρα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ των δύο πιλότων.

“Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση είναι τεταμένη το τελευταίο διάστημα, ωστόσο πάντα έτρεφα απέραντο σεβασμό για τον Φελίπε, όπως και τώρα ανεξάρτητα από τα αρνητικά σχόλια που έρχονται συνεχώς από την πλευρά του”, ήταν το αρχικό σχόλιο του Βρετανού πιλότου που θέλησε να δικαιολογήσει την ένταση.”Τέτοια πράγματα μπορεί να συμβούν στο άθλημά μας όταν η ένταση είναι στο κόκκινο . Αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Λυπάμαι πολύ για όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα”.

Αναφερόμενος σε αυτό καθεαυτό το συμβάν ο Χάμιλτον προσπάθησε να δικαιολογηθεί: “Πραγματικά δεν είδα τον Μάσα. Βλέποντας το βίντεο παρατήρησα ότι ο Φελίπε ήταν μακριά μου, αλλά από τον καθρέφτη μου δεν φαινόταν. Ό,τι κι αν έγινε πάντως δεν υπήρχε δόλος και ελπίζω να βάλουμε στην άκρη τις διαφορές μας και ήρεμοι να συμφιλιωθούμε”.
 

Πηγή: http://www.contra.gr/Motorsport/World/Formula1/xamilton-den-to-hthela-felipe.1409454.html

 


Tagged: ,


Βαπτισμένος abarthακιάς και φαν της πίστας και του στριψίματος.


'Χάμιλτον: “Δεν το ήθελα Φελίπε”' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb