H όμορφη, η ακόμα πιο όμορφη και τα μπάζα (στον εγκέφαλο….)

Χθες ανεβάσαμε στην σελίδα μας στο facebook ένα φωτογραφικό album με θέμα μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα και μια ακόμα πιο όμορφη κατακόκκινη Alfa Romeo Montreal.

Ω τι προσβολή στην ηθική του ρουφιανοsite του Ζουκενμπεργκ! Κάποιος έκανε αναφορά και όλο το album κατέβηκε εν ριπή οφθαλμού. Την ίδια ώρα που υπάρχουν δεκάδες σελίδες ουγκάνων που προωθούν βίαιες πράξεις ενάντια σε μετανάστες και απροστάτευτα ζωάκια!
Τις ανεβάσαμε ξανά αλλά αφαιρούνται συνέχεια, δεν υπάρχει τρόπος να ανέβουν ξανά χωρίς να κατέβουν εντός δευτερολέπτων.
Την ίδια στιγμή κάποιες προσεβλήθησαν από την φωτογράφιση και άρχισαν τα σχόλια απο εδώ και απο εκεί περί ‘αντικειμενοποίησης’ της γυναίκας και τα γνωστά ‘άντρες γουρούνια’ κλπ κλπ.

Λοιπόν κομπλεξικιά μπαζόκα σου έχω νέα: εμείς οι άντρες ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να βλέπουμε ΟΜΟΡΦΕΣ κοπέλες, είναι στη φύση μας (η τουλάχιστον στων περισσοτέρων…) και αυτό όχι επειδή θέλουμε να τις μειώσουμε, αλλά επειδή ΤΙΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!

Συγκρίνουμε τα όμορφα αυτοκίνητα με όμορφες γυναίκες, και πολύ εύκολα λέμε ….ΝΑΡΑ! ένα εντυπωσιακό σπορ αυτοκίνητο, ενώ οι ίδιοι οι σχεδιαστές προσπαθούν να κάνουν το πίσω μέρος των ομορφότερων coupe’ να μοιάζουν με την πίσω όψη μιας……νάρας!
Το πρόβλημα προφανώς είναι ακριβώς αυτό: ότι μας αρέσουν ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ οι νάρες και όχι τα μπάζα αλλά και πάλι πρέπει να είσαι μπάζο στην ψυχή και με τρομερά κόμπλεξ κατωτερότητας, είτε για να θίγεσαι με το παραμικρό και είτε για να κάνεις γυμνή φωτογράφιση ωσάν τη Angelina Jolie όταν στην πραγματικότητα είσαι προστατευόμενο είδος της WWF (Κατερίνα τ’ακούς? για εσένα πάει!).

Είναι σαν να έκανε παράπονο η Nissan γιατί το Tiida δεν συγκαταλέγεται στα πιο ποθητά αυτοκίνητα του πλανήτη…. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, κάνει τη δουλειά του, είναι οικονομικό, αξιόπιστο και μπορεί κάποιος να το αγαπήσει κιόλας και να το παντρευτεί αλλά ΟΜΟΡΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!

Από την άλλη οφείλω να ομολογήσω ότι έχω κάποιες φίλες που είναι αντικειμενικά όχι και τόσο όμορφες αλλά είναι τόσο μα τόσο ακομπλεξάριστες, ανοιχτόμυαλες και με τέτοια ψυχή που αν τις γνωρίσεις τις κατατάσσεις αυτομάτως στην ανώτερη κατηγορία γυναικών. Και είναι και κάποιες που είναι κουκλάρες (η τουλάχιστον έτσι νομίζουν) και μόλις ανοίξουν το στόμα τους έχουν την ίδια επίδραση με το αντι….αποαυτό που μας έλεγαν ότι έβαζαν στο γάλα στο Στρατό.
ΌΜΩΣ μικρό μου κομπλεξάκι, σε μια φωτογραφία μάνα μου δεν βλέπεις τον εσωτερικό της κόσμο…….

Αφού λοιπόν το ξεκαθαρίσαμε πάρτε να χαρείτε και τις φωτογραφίες:

Νίκος Κουμπής

ΥΓ Copyright http://www.simonbolz.com/Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com Simon Bolz, www.simonbolz.com 217191_166128546844911_272355447_n

 Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved