renee gracie fanatec onlyfans audi R8

Η σταρ του OnlyFans Renee Gracie επιστρέφει στις πίστες

Η πρώην αγωνιζόμενη δηλώνει έτοιμη να συμμετάσχει στην φετινή εκδοχή του Bathurst 1000 και έχει τους πόρους να το κάνει και ένα ντοκιμαντέρ για να το αποδείξει.

Με δύο συμμετοχές στον ιστορικό αγώνα Bathurst 1000 η Renee Gracie έχει βάλει στόχο να επιστρέψει στο Mount Panorama στις αρχές Οκτωβρίου με αγωνιστικό στα χρώματα του OnlyFans, της πλατφόρμας περιεχομένου για ενήλικους και δική της ομάδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Renee γεφυρώνει τους δύο χώρους.
Το 2021 το μεγάλο σχέδιό της είχε προϋπολογισμό ενός (1) εκατομμυρίου δολαρίων (Αυστραλίας) και περιελάμβανε την εξαγορά ολόκληρης ομάδας που θα την υποστήριζε στην συμμετοχή της στον αγώνα στο Mount Panorama. Ήταν τότε που ξεκίνησε την καριέρα της στο onlyfans για να χρηματοδοτήσει το όνειρό της.


H Gracie ξεκίνησε την ενασχόλησή της με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό από τον χώρο των κάρτ, πέρασε από τα Porsche Carrera cups το 2013 και ’14 πριν ακολουθήσει τα Dunlop V8 Supercars.

H Gracie συμμετείχε ως πλήρωμα με την – από το Indy προερχόμενη- Simona de Silvestro στο Bathurst το 2015 και 2016. Το αμιγώς γυναικείο πλήρωμα τερμάτισε στην 21η και 14η θέση αντίστοιχα στις δύο συμμετοχές τους.
Ακολούθησε μία σεζόν στο πρωτάθλημα Super2 series χωρίς αξιοσημείωτη πορεία κάτι που έφερε και το τέλος της επαγγελματικής της καριέρας ως οδηγού καθώς δεν κατάφερε να προσελκύσει τα απαραίτητα κεφάλαια για το 2017.

«Δέχομαι συνέχεια προτάσεις να οδηγήσω για άλλους, αλλά αυτήν τη φορά θέλω να το κάνω με τον δικό μου τρόπο», δήλωσε η 28χρονη που σκοπεύει να διεκδικήσει μία από τις τέσσερεις θέσεις wildcard για το ερχόμενο Buthurst 1000 αφού πλέον δεν ακολουθεί τον θεσμό ενεργά.
Η διοργανώτρια αρχή, βέβαια, χορηγεί τέτοιες άδειες συμμετοχής μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις κάθε χρόνο συνήθως σε βετεράνους του χώρου, ή πρωτάρηδες με αξιόλογα αποτελέσματα ή προσωπικότητές με ‘έρεισμα στο κοινό που μπορούν να προσελκύσουν ενδιαφέρον.

Για φέτος η οδηγός ισχυρίζεται ότι έχει μαζέψει τα απαραίτητα κεφάλαια και ότι ένα νέο γυναικείο πλήρωμα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού που φαίνεται να θεωρεί τους αγώνες των αυστραλιανών Supercars λίγο βαρετούς.
«Δεν νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχει άλλο πλήρωμα που να μπορεί να προσελκύσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον» δήλωσε με αυτοπεποίθηση στην Daily Telegraph, «μπορούμε να το κάνουμε σημαντικό ξανά».

Μέχρι τότε η Renee Gracie δημιούργησε (άλλον ένα) νέο λογαριασμό στα Social Media για να υποστηρίξει το αγωνιστικό προφίλ της και το Σαββατοκύριακο 28-30 Απριλίου πήγε στο Περθ με το R8 της για το Bosch Powertools Supersprint από όπου έχει ήδη προγραμματισμένα live sessions με τους ακολούθους της οι οποίοι κατά τα φαινόμενα ξεπερνούν σε αριθμό εκείνους του αγώνα!


Την πορεία της καταγράφει και κινηματογραφικό συνεργείο της Rush Films που θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Revealed: Renee Gracie, και θα πραγματεύεται κατά τους δημιουργούς, με κεντρικό θέμα την πορεία της 28χρονης από το Queensland, θέματα διακρίσεων, ανθρωπίνων σχέσεων, στόχου και προσήλωσης ανεξαρτήτως φύλου και μέσων στους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου δεν δικαίωσαν τις φιλοδοξίες αλλά και δεν πτόησαν την αποφασισμένη Αυστραλή. Στον πρώτο γύρο χρονομετρημένων / qualifying η Renee ήταν 13η ανάμεσα σε 16 συμμετοχές και στον δεύτερο 15η.
Στον πρώτο της αγώνα δε, το Σάββατο, μετά από 6 χρόνια απουσίας, τερμάτισε 13η.

Στον αγώνα της Κυριακής τερμάτισε 15η και δήλωσε στους 200.000+ ακολούθους της “ενθουσιασμένη που συμμετείχε σε άλλον έναν αγώνα μετά από 6 χρόνια, επόμενη στάση στο Philip Island σε δύο εβδομάδες“.

“Μου πήρε 2 χρόνια για να φτάσω σε αυτό το σημείο και πολλοί προσπάθησαν να με αποθαρρύνουν ή να με εμποδίσουν, αλλά το ότι είμαι εδώ αποδεικνύει οριστικά ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι ή τι κάνεις για να φτάσεις στον στόχο σου , το όνειρό σου, εφόσον εργάζεσαι σκληρά για αυτό”

To OnlyFans γίνεται ολοένα και πιο ενεργό στην υποστήριξη δημιουργών περιεχομένου (σσ. ΟΧΙ μόνο για ενήλικους ) σχετικά με τις δραστηριότητές τους και το πάθος που αποτελεί κίνητρο οπότε είμαι χαρούμενη που συνεργαζόμαστε σε αυτό το ταξείδι…

Οι υπεύθυνοι των Repco Supercars πάντως παρακολουθούν διακριτικά τις δηλώσεις και την προσπάθειά της και αποφεύγουν να δηλώσουν αν το αίτημά της νεαρής οδηγού θα ικανοποιηθεί.

Το ερώτημα είναι ποια καριέρα χρησιμοποιεί η Renee για να τονώσει το ενδιαφέρον ποιας καριέρας;;

 

disclaimer: ΜΗΝ περιμένετε links από εμάς. ΚΓ


Tagged:


ιταλόφιλος αυτοκινητιστικά από σπόντα του πατρός. γαστρονομικώς από ... μακροχρόνια έρευνα και εμπειρία. από ιδέες και εξυπνάδες άλλο τίποτα ΑΛΛΑ γράφω "περίεργα" κ βαριέμαι να εξηγώ για 3η φορά . κάποια πράγματα μας αρέσουν απλά επειδή, και αυτό είναι αρκετό! #αυτοκινητάκια


'Η σταρ του OnlyFans Renee Gracie επιστρέφει στις πίστες' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb