Συνέχεια στα βραβεία (έλα!) και εισιτήρια για Down Under για την Giulia

Καινούργια τροπαιοθήκη πρέπει να παραγγείλουν στην έδρα της FCA για να χωρέσουν τα βραβεία που μαζεύει η Alfa Romeo Giulia ανά τον κόσμο.

Τώρα ήταν η σειρά της Γαλλίας και του Trophee Argus, όπου η Giulia κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία της.

 

Οι νικητές του Trophee Argus 2017

Οι νικητές του Trophee Argus 2017

 

H κριτική επιτροπή αποτελείτο από 23 ενόρκους δημοσιογράφους και επαγγελματίες του χώρου του Αυτοκινήτου και τα κριτήρια αξιολόγησης είναι απολύτως μετρήσιμα καθώς η βαθμολογία μετράει:

 

  • Την αρχική τιμή πώλησης (καταλόγου, χωρίς εκπτώσεις)
  • Το κόστος χρήσης ανά χιλιόμετρο
  • Την κατανάλωση
  • Την αναμενόμενη αξία μεταπώλησης μετά από 3 έτη και 60.000χλμ με βάσης τους καταλόγους των εταιριών χρονομίσθωσης
  • Οδική συμπεριφορά και ποιότητα κατασκευής

 

Με βάση αυτά η Alfa Romeo Giulia 2.2 Diesel AT8 κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας της με σημαντική διαφορά από την δεύτερη Mercedes E 220d 9G-Tronic.

Links:
http://www.largus.fr/actualite-automobile/lalfa-romeo-giulia-distinguee-aux-trophees-argus-2017-video-360-8282387.html

 

http://www.largus.fr/actualite-automobile/trophees-argus-2017-voici-les-gagnants-8278391.html

 

Alfa Romeo Down Under…

 

Ανάμεσα στις συνεχής βραβεύσεις ο CEO της FCA Australia, Steve Zanlunghi, ανακοίνωσε πως το λανσάρισμα της Ιουλίας στην Γη των Καγκουρό θα γίνει το Φεβρουάριο. Αυτή τη στιγμή η Alfa Romeo διαθέτει για την αγορά της Αυστραλίας μόνο την Giulietta και την 4C και πέρσι ταξινόμησε το συγκλονιστικό αριθμό των 665 αυτοκινήτων (καλά διαβάσατε, δεν ξέχασα κάποιο ψηφίο).

 

Σύμφωνα με τον Zanlunghi αυτό πρόκειται να αλλάξει άρδην με την άφιξη της Giulia σε όλες τις εκδόσεις αλλά και με την Stelvio που αναμένεται να την πλαισιώσει πολύ πιο σύντομα απ’ ότι έκανε η Ιουλία να διασχίσει τον ωκεανό.

 

Η FCA αναμένεται να επενδύσει πολλά στο λανσάρισμα της Giulia και στην ανανέωση του δικτύου πωλήσεων με σημαία το νέο flagship store Alfa Romeo στην Μελβούρνη.

 

Εκεί η Ρόδος, εκεί και το πήδημα, πάντως να ‘ναι καλά η Αστυνομία της Αυστραλίας και βάζει μερικές παραγγελίες που και που για να δηλώνει παρουσία….

 

australia_police_1

Alfa Romeo GT 3.2 της Αυστραλιανής αστυνομίας σε κόκκινο…

australia_police_2

….και σε μαύρο

australia_police

Και 147 2.0

australia_police_site

αλλά και Mito 155 για την Αστυνομία Down Under

 

Νίκος Κουμπής



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved