Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Levante GTS

Η Levante μπορεί να είναι το υπέρ ατού της Maserati αλλά ακόμα και αυτή χρειάζεται μια ακόμα πιο ξεχωριστή έκδοση για να μπορέσει να τα βάλει ευθέως με την Porsche Cayenne Turbo.

Είχαμε ήδη δημοσιεύσει πως στη Modena ετοιμάζουν πυρετωδώς την κορυφαία Levante με τα μηχανικά μέρη της Quattroporte GTS, δηλαδή με τον Biturbo V8 κινητήρα 3.8 λίτρων.

Αυτή τη στιγμή στο δρόμο υπάρχουν διάφορα μουλάρια δοκιμών στα οποία εξετάζονται διάφορες εκδοχές software της ECU ώστε να αποσαφηνιστεί ποιο είναι το προτιμότερο set-up, ενώ φημολογείται έντονα πως η Levante GTS θα είναι η ιδανική περίπτωση για την παρουσίαση του νέου step απόδοσης του κινητήρα με 570 ίππους που θα βρει το δρόμο του και κάτω από το καπό της Quattroporte GTS.

Στα μπροστινά φτερά φαίνονται οι πρόσθετοι αεραγωγοί

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το αμάξωμα θα έχει νέους αεραγωγούς στο ρύγχος αλλά και θυρίδες αποβολής θερμοκρασίας στα πλαϊνά φτερά, βέβαια οι τελευταίες αισθητικές λεπτομέρειες δεν έχον ακόμα αποσαφηνιστεί. Επίσης φέρει μεγαλύτερα φρένα ενώ αλλαγές στην ανάρτηση αλλά και στη ρύθμιση των ηλεκτρονικών θεωρούνται δεδομένες.

Νέος πίσω προφυλακτήρας με τετραπλές εξατμίσεις

Το νέο υπέρ γρήγορο SUV αναμένεται να παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους με τιμή παρόμοια με αυτή των κυριότερων ανταγωνιστών της.

Νίκος Κουμπής

Photo Credit: Autoexpress.co.uk


Tagged: , , , ,


Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Ετοιμάζεται πυρετωδώς η Levante GTS' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb