Στη τελευταία σας κατοικία με..Maserati

Στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει πολυτελή μοντέλα της Mercedes-Benz να είναι και τα οχήματα εκείνα που θα μεταφέρουν τους αγαπημένους μας (..κι εμάς κάποια στιγμή) στη τελευταία μας κατοικία, με πολυτέλεια και στυλ.

 

Όμως, αν ο “ενδιαφερόμενος” είναι φανατικά ιταλόφιλος, λάτρης του ιταλικού σχεδίου, ντυμένος με το καλύτερο ιταλικό κοστούμι; Θα ήταν κρίμα η τελευταία του βόλτα να γίνει με οτιδήποτε άλλο πλην ιταλικού οχήματος.

 

Εδώ λοιπόν ήρθε να δώσει τη λύση η  Ellena Autotrasformazioni , κατασκευάστρια νεκροφόρων, η οποία μετέτρεψε μια Maserati Ghibli σε νεκροφόρα άμαξα, όπως μπορείτε να δείτε και από τη φωτογραφία:

Maserati G3.0 Πηγή εικόνας: ellenafuneralcar.com

Maserati G3.0 Πηγή εικόνας: ellenafuneralcar.com

Το μοντέλο ονομάζεται Maserati G3.0 και στη περίπτωση που σας ενδιαφέρει, πρόκειται περί μιας (πρώην) Ghibli με μοτέρ 3.0 V6 diesel χωρίς να ξέρουμε αν πρόκειται για την έκδοση των 330 ή 400 ίππων. Αν γνωρίζετε ιταλικά και θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον εξοπλισμό, πατήστε εδώ.

 

Πηγή: ellenafuneralcar.com μέσω classicdriver.com

 

Φώτης Β. Νάκος

 

 Πριν από αρκετά χρόνια ήρθε στη ζωή μου μια Alfa Romeo 156 και την έκανε - αυτοκινητιστικά - πιο ενδιαφέρουσα. Μαζί της πέρασα 8 υπέροχα χρόνια στα οποία απέκτησα εγκάρδιους φίλους, πήγα στο γάμο μου και γύρισα από το μαιευτήριο με το πρώτο μου παιδί. Μέτρησα εκατοντάδες γύρους στις πίστες των Μεγάρων και Σερρών. Ταυτόχρονα, έμαθα - κι αγάπησα - μια ιστορία άνω των 100 ετών που συνοδεύει αυτή τη μάρκα. Πλέον, τη ζω κι εγώ.


© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved