Το ακούραστο Fiat Bravo

Στις παρέες ένα από τα (ανυπόστατα) επιχειρήματα κατά των Ιταλικών αυτοκινήτων είναι η υποτιθέμενη μειωμένη αξιοπιστία.

Για το αν οι φήμες έχουν κάποια βάση μπορεί να γίνει μεγάλη κουβέντα αλλά συνήθως η καλύτερη απάντηση έρχεται από τα ίδια τα αυτοκίνητα που αν συντηρηθούν σωστά μπορούν να καταγράψουν αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα και να εξυπηρετήσουν το βασικό σκοπό τους, την απροβλημάτιστη μετακίνηση όποτε και προς όπου επιθυμεί ο κάτοχος.

Μια χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή ενός Fiat Bravo Multijet του 2007 που μέχρι σήμερα έχει διανύσει πολύ πάνω από 400.000χλμ. Το πολυταξιδεμένο Bravo βρίσκεται στην Ολλανδία και το ‘ανακάλυψε’ η ιστοσελίδα Auto Week.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Το ακούραστο Fiat Bravo' 2 Σχόλια

  1. 21 Νοεμβρίου 2017 @ 00:40 vastpaok4

    Φτάνει αυτή η (Γερμανική) προπαγάνδα με την υποτιθέμενη Ιταλική αναξιοπιστία. Έχει κουράσει αυτή η καραμέλα.

    Reply

  2. 9 Δεκεμβρίου 2017 @ 14:52 Nikolaos Athanasoulis

    Ακόμη θυμάμαι(εργαζόμενος τότε στις πωλήσεις γνωστής αντιπροσωπείας ιταλικών αυτοκινήτων) το ποσό δυνατά είχε ξεκινήσει το BRAVO τις παραγγελίες. Πραγματικά συναγωνιζοταν το PANDA. Με,ρι που το περιοδικό( ο θεος να το κάνει) auto- fucking -Τρίτη έβγαλε αυτήν την απίστευτη θεωρία για τα φρένα του BRAVO (λες και τα άλλα αυτοκίνητα είχαν καλύτερα) και τολμώντας ξεδιάντροπα να βάλουν φωτο σκουριασμενων και σαπισμενων φρενών από τογιοτα του 90! Τομλησαν η αλήτες να πουν για φρένα ιταλικού αυτοκινήτου!!!! Και κάπως έτσι έληξε άδοξα κ κατά τα άλλα τρομερή πορεία του BRAVO!

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved