Έρχεται η Maserati Levante GTS

Είναι κοινό μυστικό πως η γκάμα της Maserati Levante δεν είναι ακόμα πλήρης αφού λείπει ο ανταγωνιστής της BMW X5M/X6M και της Porsche Cayenne Turbo ενώ η Stelvio Quadrifoglio, παρ’ότι ανήκει σε μικρότερη κατηγορία τιμής και πελατολογίου έχει τις επιδόσεις που μπορεί να την βάλει σε δύσκολη θέση.

Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η Maserati αναμένεται να παρουσιάσει σύντομα την έκδοση GTS της Levante, που θα διαθέτει τον υπερτροφοδοτούμενο V8 της Quattroporte με απόδοση 560 ίππων.

O V8 Biturbo 560 ίππων της Quattroporte GTS

Αυτή την περίοδο ομάδες τεχνικών εξελίσσουν την Levante GTS ώστε το set-up αναρτήσεων και φρένων να είναι ισάξιος του καλού ονόματος που δημιούργησε το sport SUV της Maserati έναντι του ανταγωνισμού και να μπορεί να ξεπεράσει τις αντίστοιχες προτάσεις του γερμανικού ανταγωνισμού.

Η Levante GTS θα διαφέρει εξωτερικά από τους μεγάλους τροχούς που θα φιλοξενούν αυξημένων διαστάσεων δίσκους και δαγκάνες αλλά και τους απαραίτητους αεραγωγούς για την ψύξη του κινητήρα που θα θυμίζουν τους αντίστοιχους της Granturismo MC Stradale

Νίκος Κουμπής

Rendering: Motor1.com



Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Έρχεται η Maserati Levante GTS' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved