nsu alimos classic motorbikes sunday acms3 main

Πήγαμε στον Άλιμο στις 11 Ιουνίου και… | ACMS3

Οι μοτοσυκλέτες έχουν τον δικό τους ρόλο στην εξέλιξη της Αυτοκίνησης. Οι κλασσικές – ιστορικού ενδιαφέροντος δίτροχες παρουσίες που συγκεντρώθηκαν στην παραλία του Αλίμου προσέλκυσαν χιλιάδες επισκέπτες. Με τον καιρό να είναι αναποφάσιστος, την Κυριακή 11 του Ιούνη κάναμε την απογευματινή βόλτα μας στον Άλιμο για την Alimos Classic Motorbike Sunday στην 3η εκδοχή της.

Εμείς επιλέξαμε να επισκεφτούμε τον παραλιακό πεζόδρομο του Αλίμου το απόγευμα, όπου μία καλοκαιρινή μπόρα που έκανε κύκλους πάνω από το λεκανοπέδιο ΔΕΝ πτόησε συμμετέχοντες , διοργανωτές και επισκέπτες και όταν ο ήλιος ήταν πλέον χαμηλά με  μουσική υπόκρουση, σε γνώριμους classic rock ήχους , γεμίσαμε εικόνες από άλλες εποχές.
Ο καιρός περιόρισε μόνο τις συμμετοχές αλλά όχι την διάθεση!

moto guzzi alimos classic motorbikes sunday acms3

Περιποιημένες, καλοσυντηρημένες, έτοιμες για βόλτα, καλογυαλισμένες, ολοζώντανες περισσότερες από 40 ακριβοθώρητες μοτοσυκλέτες πολλών δεκαετιών, έδωσαν το παρών , στο 3ο στην σειρά ραντεβού, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από το βλέμμα χιλιάδων επισκεπτών και θεατών και τον φακό άπειρων φωτογραφικών μηχανών και κινητών τηλεφώνων.

alimos classic motorbikes sunday acms3

 

Τι είδαμε ? Από βεσπάκια, και προπολεμικές καλλονές μέχρι αμερικάνικες custom,  Ιαπωνικά εμβληματικά πολυκύλινδρα της δεκαετίας του ’80 και στρατιωτικές μηχανές.

all jap alimos classic motorbikes sunday acms3

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε μιλώντας με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη «Κοιτάμε το μέλλον αυτών των και βλέπω ότι το 2024 θα δώσουμε μεν ξανά έμφαση στα κλασικά αυτοκίνητα, αλλά στον ειδικό χώρο για επιλεγμένα οχήματα, θα πρέπει να φιλοξενήσουμε και κάπου 40 πραγματικά αξιόλογες μοτό».

alimos classic motorbikes sunday acms3

Ο Νίκος Μαστοράκης από την πλευρά του «Πρέπει να πιστέψω πως ούτε ο Ιούνιος είναι πια εγγυημένα καλοκαιρινός μήνας. Εμείς πάντως, τηρήσαμε όλες μας τις υποσχέσεις, οι επισκέπτες πέρασαν όμορφα και το ίδιο θα συμβεί με όσους δουν τα βίντεο και τις υπέροχες φωτογραφίες ».

Το επιτελείο της διοργάνωσης  φρόντισε ώστε να συντονιστούν όλα ώστε παρόλη την αστάθεια του καιρού συμμετέχοντες, θεατές και λοιποί παριστάμενοι να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στην παραλία του Αλίμου ανάμεσα σε αρκετό αμερικάνικο σίδερο , ευρωπαϊκό [και όχι μόνο βρετανικό] ατσάλι και ιαπωνικές οκτάβες.

 

 

  • Κάνοντας κλικ στην αφίσα της εκδήλωσης θα δείτε την επίσημη σελίδα στο FB ->

alimos ACMS3 POSTER

 

 

Εδώ ένα 9λεπτο μονοπλάνο από drone με μουσική του Σταμάτη Σπανουδάκη:

.

H προσέλευση των επισκεπτών, στις 2 αυτές θεματικές Κυριακάτικες εκδηλώσεις , το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών Ιστορικών οχημάτων και λεσχών σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που διεφάνη από τις Αρχές αποτελούν σοβαρή παρακαταθήκη για

To ραντεβού που ανανεώθηκε για την άνοιξη του 2024 με κάμποσες ιδέες ήδη στο τραπέζι .


ACMS3

 


Tagged:


ιταλόφιλος αυτοκινητιστικά από σπόντα του πατρός. γαστρονομικώς από ... μακροχρόνια έρευνα και εμπειρία. από ιδέες και εξυπνάδες άλλο τίποτα ΑΛΛΑ γράφω "περίεργα" κ βαριέμαι να εξηγώ για 3η φορά . κάποια πράγματα μας αρέσουν απλά επειδή, και αυτό είναι αρκετό! #αυτοκινητάκια


'Πήγαμε στον Άλιμο στις 11 Ιουνίου και… | ACMS3' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb