alimos acms3 main

Κλασσικές Μοτοσυκλέτες στον Άλιμο στις 11 Ιουνίου | ACΜS3

Αγαπάμε τα κλασσικά αυτοκίνητα, αγαπάμε και τις κλασσικές μοτοσυκλέτες  δεν το κρύβουμε και, με τον καιρό σύμμαχο, την Κυριακή 11 του Ιούνη θα είμαστε ξανά στον Άλιμο για την Alimos Classic MotorBikes Sunday στην 3η εκδοχή της.

Στις 3:00 το απόγευμα αυτής της Κυριακής, 11 Ιουνίου, με τις πρώτες νότες του Born To Be Wild, του τρόπον τινά «διεθνούς ύμνου των μοτοσικλετιστών» γέρικα ίσως αλλά ισχυρά στην ψυχή μοτέρ θα πάρουν μπρος, ο βρυχηθμός τους θα ξεσηκώσει τους παριστάμενους θεατές και το 3ο Alimos Classic Motorbike Sunday θα έχει ξεκινήσει.

Μερικές από τις πιο σπάνιες «μηχανές» της επικράτειας, η μια πλάι στην άλλη, σε όλο το μήκος του παραλιακού πεζόδρομου του Αλίμου, θα ζωντανέψουν, άθικτες από τον χρόνο, και θα γοητεύσουν όλες τις ηλικίες με υπόκρουση τραγούδια hard και classic rock, δίπλα στο κύμα.

 

alimos ACMS3 POSTER

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, λέει σχετικά «Έχουν γραφτεί ποιήματα, τραγούδια, σενάρια – έχουν γίνει βιβλία, ταινίες, ακόμη και θεατρικά έργα, για τις γοητευτικές “μοτό” και είμαστε πολύ χαρούμενοι που φέτος τις φιλοξενούμε και πάλι, στην όμορφη πόλη μας» προσθέτοντας ότι «πάνω από 100 τέτοια σπάνια δίκυκλα δεν είναι μόνο θέαμα, είναι και μια ισχυρή δόση πολιτισμού, ιστορίας και αισθητικής.»

 

Aπό τις 15:00 μέχρι τις 20:00  ο παραλιακός πεζόδρομος είναι προσβάσιμος με λεωφορείο ή τραμ, αφού οι χώροι στάθμευσης του δήμου δεν είναι ατελείωτοι!
tij tip: Η καλύτερη ώρα προσέλευσης είναι η “νωρίς”! Την ώρα που θα προσέρχονται οι μοτοσυκλέτες ή η “αργά” το απόγευμα που και ο ήλιος θα είναι πιο ευγενικός μαζί μας καθώς ο πλινθόχτιστος παραλιακός πεζόδρομος δεν προσφέρει σκιά και θα βγάλουμε πιο καλές φωτογραφίες.

Για τον Νίκο Μαστοράκη, που έχει πάντα τον πρώτο λόγο στη διοργάνωση αυτή, «Όσο ιδιαίτερες είναι οι μοτοσικλέτες σαν σύμβολο ελευθερίας άλλο τόσο είναι και οι ιδιοκτήτες τους, ορκισμένοι στις δυο ρόδες, ερωτευμένοι με τις διαχρονικές τους αγάπες, αφοσιωμένοι στην συντήρηση και τη διατήρησή τους. Άνθρωποι και μηχανές απόλυτα συνδεδεμένοι, όπου οι άνθρωποι παίρνουν την αντοχή, την ταχύτητα και την ευελιξία των μηχανών, και οι μηχανές παίρνουν ψυχή από τους ανθρώπους. Οι ιστορίες ανθρώπου και μηχανής είναι άπειρες και μπορεί κανείς να τις φανταστεί, προσέχοντας το βλέμμα του αναβάτη, όταν κοιτάζει το αντικείμενο του πόθου του. Είναι αυτή η ιδιαίτατη σχέση αναβάτη και μηχανής, που μας κάνει να θαυμάζουμε (και ίσως να ζηλεύουμε) αναβάτη, μηχανή και σχέση — το ίδιο! »

Ανάμεσα στο πλήθος των μοτοσικλετών ξεχωρίζουν κάποιες συμμετοχές της Ελληνικής Λέσχης Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας: μια AJS του 1938, μια Arial του 1932, μια BSA του 1935, μια Harley Davidson του 1930.
Πολλές και δυνατές Harley έρχονται επίσης από το Harley  Club Hellas, την Angels και την HOC που συμμετέχουν δυναμικά στην εκδήλωση.
To παρών θα δηλώσουν και πιο σύγχρονες «μηχανές» που περνούν δεύτερη νεότητα τρέχοντας όλο το χρόνο σε αγώνες και κερδίζοντας ακόμη πρώτες θέσεις, διακρίσεις και βραβεία.

 

H διαδρομή του κ.Ν.Μαστοράκη σε διοργανώσεις μηχανοκίνητου ενδιαφέροντος όπως και το πάθος του για rock’n’roll και hard rock μουσικές είναι γνωστά οπότε μπορούμε να περιμένουμε ποιοτική διασκέδαση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στο e-mail και στα social media του διοργανωτή και της εκδήλωσης.


ΔΤ

 


Tagged:


ιταλόφιλος αυτοκινητιστικά από σπόντα του πατρός. γαστρονομικώς από ... μακροχρόνια έρευνα και εμπειρία. από ιδέες και εξυπνάδες άλλο τίποτα ΑΛΛΑ γράφω "περίεργα" κ βαριέμαι να εξηγώ για 3η φορά . κάποια πράγματα μας αρέσουν απλά επειδή, και αυτό είναι αρκετό! #αυτοκινητάκια


'Κλασσικές Μοτοσυκλέτες στον Άλιμο στις 11 Ιουνίου | ACΜS3' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb