To Ferrari Club Passione Rossa στην Ελλάδα!

Το 2017 η FERRARI γιόρτασε παγκοσμίως τα 70 χρόνια απο την ίδρυσής της και η Ελλάδα συμμετέχει στη γιορτή αυτή υποδεχόμενη το πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων FERRARI της Ιταλίας, «Passione Rossa» (70.450 followers στο Facebook). Το μήνα Ιούνιο μέλη του club απ’ όλη την Ιταλία με τουλάχιστον τριάντα δυο (32) FERRARI θα  επισκεφτούν συγκεκριμένα τα Γιάννενα και το Μέτσοβο (τις 8-9-10) και εν συνεχεία την Κέρκυρα (τις 11-12)  όπου θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις (με την ελεύθερη συμμετοχή του ευρύ κοινού) που θα πραγματοποιηθούν σε κεντρικά σημεία των δύοπόλεων.

Για το παρευρισκόμενο κοινό θα υπάρχουν κληρώσεις όπου οι τυχεροί θα απολάυσουν την εμπειρία συνοδήγησης μιας FERRARI σε μία εκ των διαδρομών που θα πραγματοποιήσουν τα αυτοκίνητα κατά διάρκεια των εκδηλώσεων.

Θα διοργανωθεί επίσης το διαγωνισμό «Best FERRARI», με το οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο FERRARI. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα τριήμερο ταξίδι για 2 άτομα στο Μαρανέλο της Ιταλίας με σχετική επίσκεψη στο Μουσείο της φίρμας.

Ο τηλεοπτικός σταθμός εθνικής εμβέλειας STAR Channel και η συνδρομητική τηλεόραση COSMOTE TV θα προβούν σε τηλεοπτική κάλυψη όλων των εκδηλώσεων και το TheItalianJob.gr θα είναι εκεί για εκτενές ρεπορτάζ.

Λόγω της υψίστης σημασίας της για την τουριστική προβολή της χώρας, η διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων έχει τεθεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού.

Ο πρόεδρος του Club «Passione Rossa», κ.Fabio Barone, είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο καθότι είναι κάτοχος δύο (2) παγκόσμιων ρεκόρ ταχύτητας (Guinness World Records). Συγκεκριμένα, με την Ferrari 458 Italia έχει διανύσει, με το μικρότερο δυνατό χρόνο, το Transfagarasan Highway (στην Ρουμάνια το έτος 2015) που θεωρείται ο πιο ωραίος δρόμος του κόσμου και το Tienmen Mountain Road (στην Κίνα το έτος 2016), που θεωρείται ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου, με 99 στροφές, σε 1.800μ ύψος και χωρίς κανένα προστατευτικό κιγκλίδωμα (στηθαίο ασφαλείας). Δεκάδες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (BBC, Daily Mirror, κλπ) απ’ όλο τον κόσμο έχουν αναφερθεί στο πρόσωπο του για την απόκτηση των 2 άνω ρεκόρ. Οι άνω προσπάθειες του προέδρου έχουν υποστηριχτεί και διαφημιστεί από τα αντίστοιχα Υπουργεία Τουρισμού και Εξωτερικών των ενδιαφερομένων χωρών (Ρουμανία, Κίνα και Ιταλία).

Οι διοργανωτές σκοπεύουν να καθιερώσουν events σαν και αυτό  κάθε χρόνο και να εμπλουτίζονται  με νέες σχετικές πρωτοβουλίες (πχ. μεταφορά από Ιταλία και έκθεση του μονοθέσιου της Formula 1 της Scuderia Ferrari, του αγωνιστικού μοντέλου αυτοκινήτουFERRARI FXX-K, συμμετοχή πρώην διεθνών πιλότων της Formula 1 κλπ), να συμβάλλουν στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Ελλάδας.Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'To Ferrari Club Passione Rossa στην Ελλάδα!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved