Η νέα Delta υπάρχει και είναι της Lancia!

Oι φωτογραφίες μπορεί να είναι από το Concept του Angelo Granata αλλά σύμφωνα με εσωτερικές πηγές της FCA ένα πρωτότυπο της νέας Lancia Delta είναι έτοιμο για δοκιμές στο Πειραματικό κέντρο της FCA του Balocco στο Vercelli, ωστόσο το μοντέλο δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως.


Όπως έχουν αναφέρει και στο παρελθόν στην ιστοσελίδα Passione Auto Italiane,  η Lancia θα μπορούσε να στηριχθεί στις υπάρχον πλατφόρμες της Alfa Romeo για να παράξει αυτοκίνητα όπως η Delta, ώστε να γίνει σταδιακά και η δική της αναγέννηση μιας και κατά το παρελθόν και εμείς εδώ στο The Italian Job μιλούσαμε και για μια νέα 037 βασισμένη στην Alfa Romeo 4C.

Eπίσης με την Alfa Romeo να κάνει ολική επαναφορά στην πίσω κίνηση σε όλη την γκάμα της αφήνει κενό για prenium μπροσθιοκίνητα ιδιέτερα στο Segment C, όπου είναι η Giulietta που όμως βρίσκεται στο τέλος της καριέρας της αφήνοντας την FCA να εκπροσωπείται στην κατηγορία μονάχα  από το πιο προσιτό Fiat Tipo.
Για το τι μελή γενέσθαι, τόσο για το πρωτότυπο όσο και για την ίδια την φίρμα, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή 25 Μαΐου όπου θα ανακοινωθεί το νέο Product Plan για όλες τις εταιρίες της FCA για το διάστημα 2018- 2022.

 

ΠηγήTα πρώτα είκοσι μου χρόνια τα πέρασα είτε οδηγός, είτε συνοδηγός μέσα σε Fiat και κάθε σαββατοκύριακο παρακολουθώντας τον Schumi να δίνει τον καλύτερο του εαυτό με τον Cavallino Rampante. Ανέκαθεν ότι όχημα κατείχα αναζητούσα συνεχώς προδιαγραφές, στατιστικά, γεγονότα και κάθε είδους πληροφορία σαν μοντέλα αλλα και της εταιρίας κατασκευής και έτσι τις λάτρεψα όλες του Fiat Group λόγω της σπουδαίας ιστορίας που έχουν στην ιστορία της αυτοκίνησης, ενστερνίζοντας την αυτοκινητιστική κουλτούρα των Ιταλών οι οποίοι ποτέ δεν είδαν το αυτοκίνητο ως βιομηχανικό προϊόν αλλά μέρος της παθιασμένης ζωής τους και έτσι δεν μπορώ να φανταστώ την ζωή μου δίχως ιταλικό αυτοκίνητο ιδίως Alfa Romeo.


'Η νέα Delta υπάρχει και είναι της Lancia!' has 1 comment

  1. 22 Μαΐου 2018 @ 17:03 Βασιλης Τραπαλης

    Ας ελπίσουμε ο πουλοβεράκιας να έχει κάνει καλό πλάνο αλλιώς καληνύχτα

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved