Έρχονται δύο νέα SUV της FIAT για την Λ.Αμερική

Έπειτα από 24 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Βραζιλίας και άλλων χωρών της Λατινικής Αμερικής η FIAT αποφάσισε τον τερματισμό της παραγωγής του Palio Weekend, που τα τελευταία χρόνια ήταν εμπορεύσιμο μονάχα με την ονομασία Weekend.

Το κενό που αφήνει στην αγορά είναι μεγάλο και πρέπει να καλυφθεί το συντομότερο και γι’αυτό η FCA ανακοίνωσε πως, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της αγοράς, εντός του 2020 θα παρουσιαστούν 3 νέα SUV: 2 της FIAT και ένα της Jeep. Η ανακοίνωση ήρθε από τον Herlander Zola, Διευθυντή της FIAT Βραζιλίας, που έθεσε ως αρχικό σημείο για την παρουσίαση των SUV’s την τρέχουσα χρονιά.

To Fiat Weekend σταματά να διατίθεται έπειτα από 24 χρόνια στην αγορά

Η κίνηση αυτή έρχεται να συμπληρώσει παρόμοιες δηλώσεις του Martín Zuppi, Διευθυντή της FIAT Αργεντινής και δείχνει πως η FCA, αφού έχει καθιερωθεί στην αγορά με τα πολύ πετυχημένα Jeep Renegade και Compass θέλει να εμπλουτίσει την γκάμα των προσφερόμενων SUV’s με νέα μοντέλα της FIAT που όμως θα είναι προσεχτικά επιλεγμένα για να μην κόψουν πωλήσεις από τα αδελφάκια τους.

Το πρώτο SUV που θα έρθει στην αγορά θα είναι πολύ πιθανό να είναι το μικρότερο, σε βάση FIAT Argo, και τα τεθεί κάτω από το Renegade και θα χτυπήσει τα Duster, που εκεί πωλείται σαν Renault, Ford EcoSport και το επερχόμενο VW Nivus.

Το δεύτερο SUV θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η έκδοση παραγωγής του πολύ όμορφου Fastback Concept του 2018 ενώ το τρίτο θα είναι η επταθέσια έκδοση του Compass, που ήδη βρίσκεται στο στάδιο των δοκιμών.

Αν και τα μοντέλα αυτά θα μπορούσαν να κάνουν μια άνετη καριέρα και στην Ευρώπη, είναι άγνωστο αν η FIAT προτίθεται να τα διαθέσει και στη Γηραιά Ήπειρο.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Έρχονται δύο νέα SUV της FIAT για την Λ.Αμερική' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb