Έρχεται ο επόμενος Leclerc μέσω Sauber

Το ότι στην οικογένεια Leclerc υπάρχει ‘καλό γονίδιο’ θέλει να αποδείξει ο Arthur, μικρός αδελφός του πιλότου της Ferrari Charles. Ο νεαρός Μονεγάσκος πέρσι συμμετείχε στο γαλλικό πρωτάθλημα F4 και κατατάχτηκε τελικά 5ος έχοντας στο ενεργητικό του 2 νίκες και άλλες έξι τερματισμούς στο podium.

Την ώθηση στον Arthur Leclerc θα δώσει η Sauber μέσω του προγράμματος Sauber Team Junior που έχει σκοπό να βοηθήσει νεαρούς ταλαντούχους πιλότους να αποκτήσουν τις κατάλληλες εμπειρίες ώστε να ετοιμαστούν για την ενδεχόμενη συμμετοχή τους στο μέλλον στην Formula 1.

Ο Arthur, ο νεαρότερος εκ των τριών αδελφών, θα συμμετάσχει μαζί με τους Alessandro Ghiretti, Theo Purchaire και Roman Stanek με την ομάδα US-Racing CHRS σε αγώνες στη Γερμανία και στην Ιταλία.

Ο Leclerc jr δήλωσε πως ‘…Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόγραμμα σε συνεργασία με το τμήμα F1 της ομάδος, με το οποίο έτρεχε ο αδελφός μου το 2018. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα, το αυτοκίνητο θα είναι πολύ πιο γρήγορο από εκείνο με το οποίο έτρεχα στη Γαλλία. Ο σκοπός μου είναι να κερδίσω ώστε να προχωρήσω στην επόμενη κατηγορία!

Εμπρός λοιπόν, και καλή σταδιοδρομία!

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Έρχεται ο επόμενος Leclerc μέσω Sauber' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb