Just αποκαΐδια…

Όσοι έχουν κάνει τον κόπο να διαβάσουν την ‘ιστορία μας’ και ακόμα καλύτερα όσοι μας τίμησαν με ένα καφέ η μια μπύρα όλα αυτά τα χρόνια ξέρουν ότι το TheItalianJob.gr αποτελείται απο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ με την ορθή έννοια της λέξης… ΑΓΑΠΑΜΕ αυτό που κάνουμε και δεν το ξεζουμίζουμε για Likes και follow…
Γράφουμε νύχτα, μπαίνουμε απο το κινητό στη παραλία η αφήνουμε οικογενειακά τραπέζια για να διορθώσουμε λάθη η να σχολιάσουμε κάτι απο ΠΑΘΟΣ και ΜΟΝΟ.
ΔΕΝ πουλάμε αυτοκολλητάκια, ΔΕΝ χαζέυουμε ‘τυχαίες’ αγγελίες…

Εδώ και μέρες η FCA, η ‘πηγή’ του 90% των νέων για ένα site που ασχολείται αποκλειστικά με την Ιταλική αυτοκίνηση, περνά μια απο τις σημαντικότερες φάσεις της νεότερης ιστορίας της.
Tην ίδια στιγμή όμως χάθηκε ένα κομμάτι της όμορφης χώρας μας και κλαίμε δεκάδες θύματα, μεταξύ των οποίων παιδιά.
Πως να γράψεις για αυτοκίνητα και managers όταν μόλις έχεις κλάψει απο τη φωτογραφία ενός αγνοούμενου παιδιού?

Για αυτον τον λογο ΔΕΝ χρειάστηκε να το αποφασίσουμε:
ΕΙΜΑΣΤΕ σοβαροί ΚΑΙ υπεύθυνοι σε αυτά που γράφουμε.
ΔΕΝ θα δημοσιευσουμε τίποτα , πέραν επικεφαλίδων.

Αυτή την απόφαση δεν την κάναμε ‘share’ στα ιδιωτικά προφίλ μας, ούτε στις δεκάδες ομάδες που μας φιλοξενούν ατομικά παρά μόνο στην δική μας, και χωρίς πολλά πολλά.
Δεν μας νοιάζει το ‘μπράβο’ για κάτι που είναι απλή ανθρώπινη πράξη, απλώς σεβασμός και αγνή θλίψη.
Δεν μας ενδιαφέρει το επιπλέον like καταστροφολαγνείας, γιατί εμείς τα likes δεν τα κοστολογούμε και δεν τα πουλάμε…

Θα μου πείτε όμως ‘και τι μας τα λες ρε Κουμπή?’ μα γιατί την ίδια ώρα, την ίδια στιγμή ‘μεγάλο’ και ‘έγκυρο’ sites κάνει φτηνή εκμετάλλευση για να αυξήσει το ‘τράφικ’ και την ‘απήχηση’ με τον πλέον χυδαίο τρόπο.

‘Επαγγελματισμός’ vs Ερασιτεχνισμός…

ΔΕΝ είμαστε δημοσιογράφοι ΟΥΤΕ δηλώνουμε δημοσιογράφοι. Ισως και να μην γράφουμε και τόσο όμορφα αλλά γράφουμε από καρδιάς.

Για εμας και όσους είναι άνθρωποι και φιλικα μας βλέπουν,τιμούμε τους ΚΚ, ΣΧ, ΜΓ, ΠΠ και άλλα πολλά αρχικά που μας ταξιδεύουν με τα γραπτά τους, που μας στάθηκαν και μας βοήθησαν και δεν θέλουμε να βρωμίζει ο τόπος…να βρωμίζουν οι φίλοι μου, να βρωμίζει το πάθος μας.

Πιστόλι. Βρώμικο. 4Stupids.

Νίκος Κουμπής
Κωνσταντίνος Γεροντής
Νίκος Βώρος
Φώτης Νάκος

Λεπτομέρεια το ορθογωνιο που τονίζει τα καμμένα, μην και δεν τα δούμε…Γεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Just αποκαΐδια…' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved