tamiya wild one max main

Wild One MAX : το buggy της Tamiya σε κλίμακα 1:1

Το ξέρετε ότι μας αρέσουν τα #αυτοκινητάκια. Κάθε μεγέθους! Και αν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κυκλοφορίες εμβληματικών, αγωνιστικών ή μη, αυτοκινήτων από τους κατασκευαστές μινιατουρών και τηλεκατευθυνόμενων, έρχεται η βρετανική The Little Car Company που ειδικεύεται σε ακριβές όσο και ακριβείς αναπαραγωγές σε κλίμακα για παιδιά να κάνει το αντίθετο μαζί με την Tamiya :

Παρουσιάζει το πλήρους μεγέθους Tamiya Wild One MAX.
Εμπνευσμένο και βασισμένο στα σχέδια του Tamiya 2WD Buggy που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1985 σε 1:10 και επανακυκλοφόρησε το 2012, στην έκδοση πλήρους μεγέθους παράγεται με άδεια από την Tamiya.

litle car company tamiya wild one max

Η Little Car Company έχει κάνει κάποιες τροποποιήσεις στον αρχικό σχεδιασμό του μοντέλου R/C με στόχο την ασφάλεια, την πρακτικότητα αλλά και την άνεση των επιβατών κανονικού μεγέθους. Το μέγεθος, τώρα είναι 3,6 μέτρα σε μήκος και 1,9 μέτρα σε πλάτος. Η Little Car Company έχει επίσης προσθέσει παρμπρίζ και υαλοκαθαριστήρες που στο original δεν υπήρχαν.

Ασφάλεια σε μεγάλη κλίμακα

Οι πυργίσκοι της μπροστινής ανάρτησης έχουν αποκτήσει pedestrian friendly σχεδιασμό, ενώ η ίδια η μπροστινή ανάρτηση έχει αναβαθμιστεί από σχεδιασμό “υστερούντων βραχιόνων ” σε διπλά ψαλίδια, με Bilstein αμορτισέρ και ελατήρια της Eibach.
η Brembo δίνει τα 4 δισκόφρενα και οι 14″ ζάντες είναι ντυμένες με ασύμμετρα ελαστικά της Maxxis off-road .

Για τους λάτρεις του off-road, το Wild One MAX προσφέρει απόσταση από το έδαφος 270mm, γωνία προσέγγισης 34,1 μοίρες, γωνία ράμπας 28,4 μοιρών και γωνία αναχώρησης 50,8 μοιρών.

Το Wild One MAX διαθέτει κινητήρα ισχύος 28 kW peak/ 15 kW continuous, τροφοδοτείται από οκτώ ανταλλάξιμες μπαταρίες, παρέχοντας συνολική χωρητικότητα 14,4kWh, μέγιστη εκτιμώμενη αυτονομία 200 χλμ (στο δρόμο) και τελική ταχύτητα έως 100 χαω , με το όχημα να ζυγίζει περίπου 500 κιλά συνολικά.

Το Wild One MAX θα είναι διαθέσιμο τόσο σε αριστεροτίμονες όσο και σε δεξιοτίμονες διαμορφώσεις. Ο χώρος των επιβατών έχει διευρυνθεί για να φιλοξενήσει δύο ενήλικες στα bucket της Cobra με τις ζώνες των 4 σημείων και την πληροφόρηση έχει αναλάβει μία ταμπλέτα 5″ ενώ οι λιγοστοί διακόπτες είναι …ναυτιλιακού επιπέδου.

litle car company tamiya wild one max interior


Tamiya Wild One MAX Launch Edition

Στην Μεγ.Βρετανία η τιμή φτάνει στα 41,000 € συν τους φόρους και τα μεταφορικά. Κοστίζει …λίγο περισσότερο από την αρχέτυπη έκδοση R/C στην οποία βασίζεται αλλά είναι νόμιμο σύμφωνα με τους κανονισμούς ηλεκτρικών τετράτροχων L7e για χρήση στον δρόμο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την ΕΕ.

Το βιβλίο παραγγελιών άνοιξε στις  13 Ιουλίου με προκαταβολή 4.100 € για προγραμματισμένες παραδόσεις στις αρχές του 2024. 

Η Launch Edition έρχεται με μερικά αποκλειστικά, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και θα παραχθεί σε 100 αντίτυπα.

Κάθε Launch Edition θα ξεχωρίζει εμφανισιακά από τα αποκλειστικής σχεδίασης αυτοκόλλητα, από μια πλάκα τιτανίου στο ταμπλό από ανθρακονήματα, με την αρίθμηση, ένα αντίστοιχο key-fob από ανθρακονήματα.
Επιπλέον, γνωρίζοντας ότι απευθύνονται σε …παιδιά, η Tamiya αποφάσισε να επαναφέρει σε περιορισμένο αριθμό το κιτ μοντέλων Wild One r/c ώστε να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο αναμονής μέχρι την παράδοση του 1:1 .

Το Tamiya Wild One MAX θα παρουσιαστεί στο περίπτερο της Eibach στατικά [συναρμολογημένο και όχι ως …κιτ] στο φετινό Goodwood Festival of Speed που θα διαρκέσει βάσει προγράμματος έως τις 16 Ιουλίου. Η ακύρωση των εκδηλώσεων του Σαββάτου 14 Ιουλίου λόγω καιρικών συνθηκών ενδεχομένως να μεταβάλει το ωράριο.

Tα μεγάλα παιδιά ανάμεσά μας θα βρουν μπόλικη χαρά στο επίσημο βίντεο:


ΚΓ

με στοιχεία από το wildonemax.com  και το

 ιταλόφιλος αυτοκινητιστικά από σπόντα του πατρός. γαστρονομικώς από ... μακροχρόνια έρευνα και εμπειρία. από ιδέες και εξυπνάδες άλλο τίποτα ΑΛΛΑ γράφω "περίεργα" κ βαριέμαι να εξηγώ για 3η φορά . κάποια πράγματα μας αρέσουν απλά επειδή, και αυτό είναι αρκετό! #αυτοκινητάκια


'Wild One MAX : το buggy της Tamiya σε κλίμακα 1:1' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved | Hosting by ComboWeb