Μέσω Κίνας θα φτάσει η Maserati τον στόχο της

Αυτές τις μέρες στην Σανγκάη διεξάγεται το σημαντικότερο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Κίνας, και δεδομένου της τεράστιας σημασίας που έχει η αχανής χώρα της Άπω Ανατολής στην συγκεκριμένη έκθεση παρευρίσκονταν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη όλων των αυτοκινητοβιομηχανιών.

Ανάμεσα τους και ο Reid Bigland, CEO των Maserati και Alfa Romeo, που έκανε σημαντικές δηλώσεις για το μέλλον της φημισμένης Αυτοκινητοβιομηχανίας από την Modena. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην θεαματική άνοδο πωλήσεων της Maserati στην Κινεζική αγορά καθώς αναμένεται να ξεπεραστούν τα 17.000 οχήματα εντός του 2017, όταν το 2016 το κοντέρ σταμάτησε στα 12.000.

Αυτή η απόδοση θα επιτρέψει στην Maserati να ξεπεράσει τα 55.000 αυτοκίνητα και να πλησιάσει περισσότερο, και πριν την προβλεπόμενη ώρα, τον στόχο των 70.000 οχημάτων ετησίως που έχει θέσει η διοίκηση, μάλιστα γίνεται λόγος ότι το 2018 θα κλείσει με μότο το ‘αποστολή εξετελέσθη’

Για τον λόγο αυτό η Maserati ετοιμάζει την Ghibli restyling και την Υβριδική Plug-in έκδοση της Levante, με μια μηχανική διάταξη που θα μεταφερθεί αργότερα και στα άλλα μοντέλα της φίρμας.

Αμέσως μετά θα έρθει η σειρά της πανέμορφης Alfieri να κάνει το εμπορικό της ντεμπούτο και θα ακολουθήσει μάλλον ένα νέο SUV, μικρότερο της Levante.

Στην έκθεση της Σανγκάη όμως σημειώθηκε και άλλο ένα γεγονός ορόσημο στην ιστορία της φίρμας καθώς παραδόθηκε σε μια Κινέζα επιχειρηματίας η 100.000ή Quattroporte στην ιστορία: μια GrandSport σε λευκό πέρλα, με ταμπά δερμάτινο σαλόνι και ζάντες 21′.

Η Maserati φαίνεται πως είναι η αγαπημένη μάρκα των επιτυχημένων γυναικών της Κίνας αφού το 38% της πελατείας της φίρμας αποτελείται από ισχυρές γυναίκες οι οποίες μάλιστα προτιμούν τις κορυφαίες εκδόσεις με υπερπλήρη εξοπλισμό.

Νίκος ΚουμπήςΓεννήθηκα στην Ιταλία... τη μάνα μου την πήγαν στο μαιευτήριο με μια Alfasud, ο πατέρας μου οδηγούσε ένα 124 Sport και ένα 131 Mirafiori, ο αγαπημένος οικογενειακός φίλος είχε μια GTV6 και ένα Uno Turbo i.e. και έζησα το οικονομικό θαύμα της Ιταλίας με τις αμέτρητες 164, Thema και Croma να τρέχουν με 200+ στην Autostrada. Αν δεν γινόμουν αθεράπευτα ιταλόφιλος δεν ξέρω τι θα γινόμουν....


'Μέσω Κίνας θα φτάσει η Maserati τον στόχο της' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

© Copyright TheItalianJob.gr | All Rights Reserved